Businessclub App

Breng het wij-gevoel terug binnen uw vereniging. De Businessclub App is dé app die zorgt voor verbinding binnen verenigingen, netwerkorganisaties en grote groepen professionals. Op een efficiënte en laagdrempelige manier toegang tot elkaar en altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen. Opgeleverd in de look-and-feel van de club en beschikbaar voor Android en iOS. 

Waarom een Businessclub App?

Voor verenigingen en netwerkorganisaties: als club of vereniging geeft u leden daadwerkelijk iets terug. Een app in eigen look-and-feel, een platform dat alleen toegankelijk is voor leden, goede exposure voor uw club, mooie presentatie van uw leden en sponsors, mogelijkheid om gemakkelijk bijeenkomsten en nieuwsberichten in te plannen, te publiceren en met een pushbericht extra onder de aandacht te brengen. 

Voor de leden: gebruikers van de app zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws en geplande bijeenkomsten, hebben een ledenlijst met zoekfunctie bij de hand om direct contact op te kunnen nemen, kunnen zich inschrijven voor geplande bijeenkomsten en zien wie er aanwezig zijn bij deze bijeenkomsten. 

Kleine moeite, groot bereik!

De Businessclub App maakt netwerken en alles wat daarbij komt kijken, zo veel gemakkelijker en vooral zo veel efficiënter. De stap om naar de maandelijkse bijeenkomst te gaan is sneller gezet!

Meet weten over de businessclubapp? 

Bel onsMail ons