Incompany App

De economie draait op volle toeren en goede werknemers zijn overal gewild. Het behouden van medewerkers wordt een steeds grotere uitdaging. Uiteraard zijn leuke werkzaamheden, collega’s en arbeidsvoorwaarden hierin belangrijk. Veel organisaties worstelen met het creëren van betrokken medewerkers. De Incompany App is dé app die zorgt voor verbinding tussen bedrijven en hun medewerkers. Op een efficiënte en laagdrempelige manier toegang tot elkaar en altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen. Opgeleverd in de look-and-feel van de club en beschikbaar voor Android en iOS.
 

Waarom een Incompany App?

Jouw bedrijf zit letterlijk in de broekzak van de medewerkers.  Een app in eigen look-and-feel, een platform dat alleen toegankelijk is voor de collega’s, professionele uitstraling voor jouw bedrijf, mogelijkheid om gemakkelijk bijeenkomsten en nieuwsberichten in te plannen, te publiceren en met een pushbericht extra onder de aandacht te brengen.
 
Voor de medewerkers: altijd op de hoogte van het laatste nieuws, geplande bijeenkomsten, nieuwe opdrachten, wie zijn mijn collega’s en de “weg binnen de organisatie.”  Alles wat je als medewerker nodig hebt staat in een overzichtelijke app. Snel, efficiënt en overzichtelijk.
 
Meer weten over de Incompany app? 
Bel onsMail ons