Interim App

Er komen steeds meer ZZP-ers, maar hoe zorg je er voor dat deze groep graag voor jou komt werken. Vaak is het “wie het eerst komt, wie het eerst maalt.” Dus snelheid is zeker een belangrijke factor. Naast snelheid is het belangrijk dat de Interim groep betrokken is bij jouw organisatie. Zo creëer je dat ze meedenken en jou bijvoorbeeld eerder informeren als er ontwikkelingen zijn of hun beschikbaarheid veranderd.
 
De Interim App is dé app die zorgt voor verbinding tussen bedrijven en hun interimmers. Op een efficiënte en laagdrempelige manier toegang tot elkaar en altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen. Opgeleverd in de look-and-feel van de club en beschikbaar voor Android en iOS.
 

Waarom een Interim App?

Jouw bedrijf zit letterlijk in de broekzak van de ZZP-er.  Een app in eigen look-and-feel, een platform dat alleen toegankelijk is voor jouw groep interimmers, professionele uitstraling voor jouw bedrijf, mogelijkheid om gemakkelijk bijeenkomsten, opdrachten en nieuwsberichten in te plannen, te publiceren en met een pushbericht extra onder de aandacht te brengen.
 
Voor de Interimmers: altijd op de hoogte van het laatste nieuws, geplande bijeenkomsten, nieuwe opdrachten en de “weg binnen jouw organisatie.”  Alles wat je als interimmer nodig hebt staat in een overzichtelijke app. Snel, efficiënt en overzichtelijk.
 
Meet weten over de Interim app?
Bel onsMail ons