Referenties

Als Fluxility doelt op flexibility en possibility dan is de naam goed gekozen. Een team van jonge professionals die snel, secuur, creatief en servicegericht werken. Resultaat: een prima werkende site met veel mogelijkheden. Deze mensen staan hun mannetje! En ze zijn nog aardig ook...
Rogier Helwig, artistiek directeur Theater Ludens

Fluxility heeft de tijd genomen om te doorgronden wat onze nieuwe website moest uitstralen. Zorgvuldig en geduldig, totdat wij helemaal tevreden waren. Goede samenwerking!
Leonie Bettonvil, advocaat bij Bos Van der Burg Advocaten

De website is op een zeer creative en meedenkende wijze tot stand gekomen. De gesprekken die tussentijds zijn gevoerd op kantoor zijn mij bijgebleven en heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Daarnaast verdient de snelheid waarmee dit traject is afgerond een pluim.
Bert Huurman, eigenaar UwVerbouwplanner 

De mensen van Fluxility zijn enthousiast, hebben een frisse aanpak en zijn zeer deskundig. Ze lopen voorop bij het implementeren van nieuwe technieken. De website die voor OSVS is ontwikkeld voldoet aan de eisen die wij er aan stellen en is zeer gebruikersvriendelijk bij te werken. De service en persoonlijke aandacht van Fluxility kan als voorbeeld voor anderen dienen. De relatieborrels zijn een aanrader; netwerken met jonge lokale ondernemers levert veel nieuwe contacten op.
Wim Kokx, directeur-bestuurder OSVS

Fluxility heeft een team van professionals die allen hun vak beheersen. Dit resulteert in een website met een uniek design, responsieve karakter en een uitstekend Content Management Systeem. Wij zijn meer dan tevreden.
Pim ten Pierick, mede-eigenaar TPM Groep

Na een oproep op Facebook wie voor Jovel Entertainment een nieuwe website kon gaan bouwen, werd ik overspoeld met reacties. De reacties waren uiteenlopend van hobbyisten tot enorm grote bedrijven. Een aantal tips verwezen naar Fluxility, een Zoetermeers bedrijf die diverse websites van bekenden van mij hebben gemaakt. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben met zowel Fluxility als andere partijen, heb ik voor Fluxility gekozen. Hun enthousiasme, ideeën, het meedenken met mijn wensen en bereikbaarheid hebben mij vooraf overtuigd. Tijdens de ontwikkeling van de website was het erg fijn om altijd te kunnen bellen of langs te komen om de actuele status te bespreken. De website is online: alleen maar zeer positieve reacties van bezoekers! Bedankt dat jullie je passie op mijn website hebben losgelaten!

Jori Veldhuizen, eigenaar Jovel Entertainment

Fluxility kenmerkt zich als een groep ambitieuze enthousiaste mensen die zich volledig inzetten om de klant het juiste gevoel te geven! Ze zijn behulpzaam, doelgericht en bieden de juiste oplossing. Mijn ervaring met Fluxility is meer dan positief
Hans van den Berg, voorzitter businessclub DSO

Als je alle talenten bij elkaar brengt dan heb je Fluxility. Klantgericht, kundig, creatief en innovatief zijn de woorden die bij het bedrijf Fluxility tot zijn recht komen. Bedankt voor het fijne contact en het ontzettend mooie product wat jullie op maat hebben gemaakt!
Marielle van Velsen, mede-eigenaar De Praktijk voor Logopedie de Leyens