Annet Verdoorn

Over Annet

Hoi, Annet hier! 30 jaar oud en sinds 4 jaar trotse inwoner van Zoetermeer. Ik werk als Online Marketeer bij het marketing label van Fluxility. Dagelijks zorg ik ervoor dat klanten online zichtbaar zijn met blijvend resultaat. Ik ga voor de hoogste ranks in Google, pakkende SEO teksten en zorg er ook nog eens voor dat ie gezien worden! 

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik me iedere dag mag inzetten voor een andere klant. Zo wissel ik steeds van pet om me te verdiepen in de doelgroep en de onderneming van de klant. Het houdt me scherp en door de afwisseling blijf je leren.

Werken bij Fluxility is bikkelen voor de beste resultaten voor de klant, maar tegelijkertijd ook gezelligheid, ruimte voor grapjes in een informele werksfeer en de beste koffie van Zoetermeer (ja, ik test overal koffie, deze is echt het beste). Bij Fluxility is alle ruimte voor eigen ontwikkeling. We volgen dan ook regelmatig groepstrainingen en persoonlijke trainingen.

Thuis ben ik altijd in de weer met mijn 120 kamerplanten. Ik vind het super interessant hoe elke plant haar eigen behoeftes heeft om goed te kunnen groeien! Van woestijncactus tot Calathea uit de jungle. Daarnaast zet ik me graag maatschappelijk in. Zo zorg ik ervoor dat stembureaus toegankelijk zijn voor mensen met een beperking en organiseer ik activiteiten en feestjes voor doven en slechthorenden in de regio. 

Terug naar overzicht
Functie
Marketeer
Expertise
SEO, copywriting, website accessibility
Hobbies
Kamerplanten, toegankelijkheid, gamen
LinkedIn