Dión Burer

Over Dion

Ik ben Dión Burer en ik ben technisch consultant bij Fluxility. Ik help bedrijven bij het vinden van de juiste oplossing voor hun doelstellingen, het maken van de vertaalslag tussen techniek en praktijk en daarnaast help ik website beheerders met het conversiegericht toepassen van hun content.  

Als tolk tussen de developers en de klant vind ik het gaaf om van een praktische vraag toe te werken naar een technische mooie oplossing, die gebruikersvriendelijk en toekomstbestendig is. Door de veelzijdigheid aan organisaties mag ik over heel diverse zaken en doelgroepen meedenken en kom ik in contact met veel verschillende mensen.  

Bij Fluxility werken betekent werken in een enthousiast en veelzijdig team. De informele sfeer gecombineerd met de passie die iedereen heeft voor zijn of haar vak zorgt voor een fijne en inspirerende plek om te werken, waar de nodige humor ook niet ontbreekt. 

Naast mijn werk speel ik graag een beetje gitaar, houd ik van gezelligheid met vrienden en familie en word ik vooral heel blij van leuke dingen ondernemen met mijn zoontje. In de tijd die overblijft start ik af en toe nog wel eens een game op, of vergeet ik de tijd door een toffe serie.  

Terug naar overzicht
Functie
Technisch consultant
Expertise
Technische oplossingen, conversie
Hobbies
Gitaar spelen en gamen
E-mailadres
dion@fluxility.com
LinkedIn