Jelmer Groeneveld

Over Jelmer

Hoi, ik ben Jelmer en ben 25 jaar oud. Ik kom uit Pijnacker en woon momenteel in een mooi appartement in Delft. Ik ben software developer en knutsel vooral aan de ‘logica’-kant van verschillende soorten software zoals websites, apps en servers. 

Het leuke aan dit werk is dat je heel de dag aan het puzzelen bent. Er is genoeg uitdaging en het moment dat je een moeilijke case hebt opgelost geeft veel voldoening. 

Fluxility biedt een fijne, informele werkomgeving, waar we uit een niet al te groot maar supergezellig team bestaan. Het is een lekker flexibel bedrijf en ze denken graag in elke situatie met je mee. Binnen Fluxility zijn er altijd genoeg uitdagende projecten, waar je vaak je eigen stukje verantwoordelijkheid krijgt en ruimte hebt om je eigen expertise te ontwikkelen. 

Ik ben een groot liefhebber van uiteenlopende soorten muziek. Bovenaan staan toch wel hardstyle, techno, house en trance. Kortom, alles waar je hoofdpijn van krijgt! Ik ga dan ook graag naar festivals om hiervan te genieten. Daarnaast fitness ik ook graag en probeer daar op de lange termijn zo veel mogelijk progressie in te maken. Verder heb ik ook de benodigde uurtjes besteed aan het verdiepen in cryptocurrencies. Ik vind het super interessant om te zien waardoor een koers nou zoveel een bepaalde kant op beweegt op de lange termijn. 

Terug naar overzicht
Functie
Developer
Expertise
Front-end, back-end, apps
Hobbies
Festivals, fitness & cryptomunten
LinkedIn