Joost Kolb

Over Joost

Hallo! Mijn naam is Joost, 27 jaar en ik woon in Zoetermeer. Ik woon sinds begin 2021 samen met mijn vriendin en ook hebben wij twee ontzettend lieve poesjes in huis gehaald genaamd Merry en Bempie.

Ik ben een van de marketeers binnen het bedrijf met als specialisatie SEO, sociale media en grafisch vormgeven. Dit doe ik voor zowel Fluxility als voor ons marketinglabel Altijd Bekend. Mijn passie ligt echt bij het meedenken en sparren met de klant. Wat voor marketing doe je al? Zijn hier verbeteringen in mogelijk? Waar liggen de kansen? Deze vragen zijn voor mij een enorme drijfveer om mooie campagnes op te kunnen zetten!

Het leuke aan werken binnen Flux? Het gezellige team is een enorme pre. Iedereen is ontzettend relaxed, er worden veel grapjes gemaakt maar er wordt ook vooral zeer hard en enthousiast gewerkt. Ook de Nintendo Switch en de dubbele keuken met niet te vergeten ontzettend lekkere versgemalen bonenkoffie zijn zeker geen overbodige luxe!

Buiten werktijd ben ik bijna altijd 6 avonden in de week te vinden in de sportschool. Mijn passie is bodybuilding en daarom staat het woord cardio ook niet in mijn woordenboek … Oh en benen trainen is ook geen pretje trouwens. Verder vind ik het leuk om lekker te gamen op de PC met mijn vrienden en ook met mijn vriendin samen! 

Terug naar overzicht
Functie
Marketeer
Expertise
SEO en grafisch vormgeven
Hobbies
Sporten en gamen
LinkedIn