Jorrit Rensen

Over Jorrit

Hoi, ik ben Jorrit! 28 jaartjes jong en inwoner van Zoetermeer. Ik ben online marketeer en zorg er voornamelijk voor dat websites hoger in Google komen. Daarnaast schrijf ik teksten en maak ik online advertenties. Dat doe ik voor Fluxility, maar ook voor klanten van ons marketinglabel Altijd Bekend.

In mijn werk vind ik het geweldig om ondernemers blij maken met online groei. Wanneer ik zie dat de eerste goede resultaten binnenstromen spring ik van blijdschap van mijn stoel! Ook kan ik mijn creativiteit kwijt in mijn werk, dat vind ik erg belangrijk. Geen dag is hetzelfde.

Het leuke aan werken bij Fluxility is de vrijheid die je krijgt en het gezellige team. Er is genoeg ruimte voor een grapje bijvoorbeeld. Als er wat te vieren valt, doen we dat ook goed. Denk aan leuke borrels en teamuitjes. Daarnaast kan ik me hier goed ontwikkelen. Ik krijg de tijd en ruimte om zelf dingen uit te zoeken, maar ik krijg ook coaching en training.

Naast mijn werk hou ik van gamen, afspreken met vrienden en gitaar spelen. Daarnaast heb ik een passie voor koken ontwikkeld. Ik hou enorm veel van (extreem) pittig eten, waardoor er vaak curries en Indonesische gerechten op het menu staan. De Carolina Reaper, 's werelds heetste peper, vind je vaak terug in mijn gerechten. Wist je dat ik regelmatig broodjes voor het Flux-team maak? Geen zorgen hoor, op dat moment ben ik voorzichtig met de pepers.

Terug naar overzicht
Functie
Marketeer
Expertise
SEO, SEA, copywriting
Hobbies
Gitaar spelen, koken en gamen
LinkedIn