Thomas Dontje

Over Thomas

Mijn naam is Thomas, 22 jaren jong en gefascineerd met het up-to-date blijven van de laatste online marketing mogelijkheden. Van nieuwe social media kanalen tot vernieuwde functies of veranderingen in het Google algoritme! Dit pas ik veel in mijn werk toe als online marketeer. Daarnaast voer ik veel salesgesprekken met potentiële klanten. Die bedrijven hebben ons bijvoorbeeld al eerder gevonden op internet, maar hebben daarna geen contact opgenomen. Ik bel die bedrijven en bied ze bijvoorbeeld een vrijblijvende SEO check aan.

Ik hou ervan om de lat hoog te leggen, bijvoorbeeld door targets voor mezelf te stellen. Bij Fluxility is iedereen een expert in zijn of haar vakgebied. Dit motiveert me erg om mezelf continu te verbeteren. Ook kan ik altijd bij een ander terecht als ik het even niet weet, of als ik hulp nodig heb bij iets. Zo helpen we elkaar continu weer.

Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij Fluxility en marketing label Altijd Bekend. Ik namelijk in mijn laatste studiejaar van de opleiding marketing en communicatie. Tijdens deze stage hebben Fluxility en Altijd bekend mij de kans gegeven om ervaring op te doen binnen de wereld van marketing. Momenteel ben ik nog steeds werkzaam voor Fluxility en Altijd bekend. Het leuke van werken bij Flux is het gezellige team en alle ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ik merk dat ik enorme stappen heb gezet sinds ik hier werk.

Naast werk hou ik van sporten. Je vind me regelmatig in de sportschool, of hardlopend over straat. Ook vind ik het leuk om in de weekenden te stappen met vrienden, om vervolgens op zondag lekker voetbal te kijken.

 

Terug naar overzicht
Functie
Marketeer
Expertise
SEO en cold calling
Hobbies
Fitnessen, hardlopen, uitgaan en voetbal kijken
LinkedIn