Online Marketing

Fluxility biedt een breed pakket aan diensten die jouw bedrijf helpen om meer structuur aan te brengen op en meer rendement te behalen met jouw website. Met onze brede kennis werken we toe naar het behalen van jouw doelen. Onze expertise in dienst van jouw organisatie.

Organische Vindbaarheid (SEO)

Organisch verkeer is afkomstig van zoekmachines als Google en Bing. Dit is zoekverkeer dat onbetaald jouw website bereikt. Google alleen heeft al meer dan 200 ranking factoren om jouw website beter vindbaar te maken in de onbetaalde zoekresultaten. Wat kun je doen om de zichtbaarheid van jouw website in de zoekresultaten te vergroten?

Met concrete adviezen pakken we in het SEO-traject jouw website aan om de online vindbaarheid te vergroten.

Meer over Organische Vindbaarheid

Conversie Optimalisatie (CRO)

Je wilt met jouw website bepaalde doelen halen, denk aan het verkopen van meer producten, bezoekers een contactformulier laten invullen of laten downloaden van een (gratis) ebook. Als bezoekers zo’n doel uitvoeren dan is er sprake van een conversie. Met conversie optimalisatie brengen we deze doelen duidelijk in kaart en optimaliseren jouw website zodat je er meer rendement uit haalt.

Meer over Conversie Optimalisatie

Resultaten meetbaar en inzichtelijk maken

Adviezen worden niet zomaar uit de mouw geschud. Het is vanzelfsprekend dat we keuzes voor het optimaliseren van jouw website baseren op bestaande statistieken. Daarom werken we o.a met Google Analytics, Google Search Console en MOZ om de juiste keuzes te maken.

Meer over Rapportages

Online Marketing trainingen

Wat ons betreft komt een goede samenwerking tot stand door onze kennis te delen met klanten en partners. Met onze trainingen blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Meer over onze Trainingen

Content Management

Content management voor je website gebeurt via een Content Management Systeem (CMS)

Het beheren van je website kan een grote en tijdrovende klus zijn en misschien heb je geen vaste medewerkers die dit op kunnen pakken. Je wilt vanzelfsprekend goede resultaten uit je content halen, daarom is het verstandig om content management uit te besteden. Fluxility verzorgt en beheert websites van verschillende partners.

Meer over Content Management