Internetbureau Fluxility

  • Wij zijn handig met websites, apps en software
  • Denken proactief mee om jouw gewenste oplossing te realiseren
  • Zijn geen ja-knikkers, wel jouw helpende hand
  • Perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden

test

Geworteld in Zoetermeer

Fluxility is erg verbonden met Zoetermeer. De afgelopen 15 jaar hebben wij honderden Zoetermeerse ondernemers, verenigingen, instanties en instellingen geholpen met hun droomoplossing. We zijn actief in alle businessclubs, geven les op middelbare scholen en zijn zelf trotse inwoners van Zoetermeer.

De eigenaren zijn geboren en getogen Zoetermeerders. Daarnaast woont maar liefst 80% van de werknemers in Zoetermeer. Ons internetbureau is maatschappelijk betrokken en steunt graag goede doelen en lokale initiatieven. Lees meer over onze kijk op MVO.

Vanuit ons kantoor in Zoetermeer werken we met het team aan maatwerk websites, webapplicaties, rekentools, registers en overige softwareoplossingen. We hebben alle kennis hiervoor in huis: designers, marketeers, front-end en back-end developers. 

Onze klantenportefeuille loopt uiteen van lokale Mkb'ers tot multinationals. Gemeente Zoetermeer, het FME, Bouwend Nederland en JIP Haaglanden mogen wij o.a. tot onze klantenkring rekenen.

Een eigen marketinglabel

Vanwege de toenemende vraag naar ondersteuning voor marketing zijn we in 2019 een nieuw label gestart. Sindsdien is Altijd Bekend de marketingpartner voor Zoetermeerse organisaties.

Als full service marketingbureau biedt Altijd Bekend marketing van A tot Z. Van het bedenken van de strategie tot het uitvoeren van alle werkzaamheden. Kies voor ondersteuning op het gebied van social media, SEO, leadgeneratie, adverteren en meer!

Ga naar Altijd Bekend

Werken bij Fluxility

Ben jij geïnteresseerd in een baan of stage bij ons internetbureau? Ontdek meer over Fluxility als werkgever of bekijk direct onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures