Internetbureau Fluxility

  • Wij zijn handig met maatwerk websites, apps en software
  • Denken proactief mee om jouw gewenste oplossing te realiseren
  • Zijn geen ja-knikkers, wel jouw helpende hand
  • Perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden

Bekijk smoelenboek

test

Wie is Fluxility?

Fluxility maakt maatwerk software, op maat gemaakte websites en (web)applicaties. Sinds 2005 hebben wij honderden ondernemers, verenigingen, instanties en instellingen geholpen met hun droomoplossing. Denk dan aan het maken van custom webapplicaties met koppelingen van CRM en ERP systemen van de klant. Dat doen we met een gedreven team aan developers vanuit ons kantoor in Zoetermeer.

Onze klantenportefeuille

Onze klantenportefeuille loopt uiteen van lokale Mkb'ers tot multinationals. Gemeente Zoetermeer, het FME, Bouwend Nederland en JIP Haaglanden mogen wij onder andere tot onze klantenkring rekenen.

Vanuit ons kantoor in Zoetermeer werken we met het team aan maatwerk websiteswebapplicaties, rekentools, registers en overige softwareoplossingen. We hebben alle kennis hiervoor in huis: designers, marketeers, front-end en back-end developers. 

We doen dus van alles voor allerlei partijen, maar we hebben ook onze specialiteiten. Zo maakt Fluxility met grote regelmaat softwareoplossingen voor bedrijven in de bouw- en installatiesector.

quote peter

"Wat ons in eerste instantie moeilijk lijkt om te realiseren, lukt met de hulp van Fluxility dikwijls prima. Zo werken we in harmonie samen aan een verdere professionalisering van de database." - Peter 't Lam, BCRG

Kantoor Fluxility Zoetermeer

Onze specialisatie

Onze specialisatie ligt dus in de bouw- en installatiesector. Omdat wij ons erg hebben verdiept in deze sectoren hebben we veel domeinkennis, waardoor we inhoudelijk kunnen sparren. Bij het gebruik van jargon praten we inhoudelijk mee en weten we goede verbeterpunten te formuleren. We kijken je niet glazig aan, omdat we snappen waar je het over hebt.

Grote partijen als ISSO, Techniek Nederland en BCRG gingen je al voor. Daarnaast hebben we een specialisatie in de zorgsector. Ook hier hebben we zeer veel kennis van, waardoor we goede tooling kunnen maken voor (grote) organisaties.

 

Een eigen marketinglabel

Vanwege de toenemende vraag naar ondersteuning voor marketing zijn we in 2019 een nieuw label gestart. Sindsdien is Altijd Bekend de marketingpartner voor Zoetermeerse organisaties.

Als full service marketingbureau biedt Altijd Bekend marketing van A tot Z. Van het bedenken van de strategie tot het uitvoeren van alle werkzaamheden. Kies voor ondersteuning op het gebied van social media, SEO, leadgeneratie, adverteren en meer!

Ga naar Altijd Bekend

Werken bij Fluxility

Ben jij geïnteresseerd in een baan of stage bij ons internetbureau? Ontdek meer over Fluxility als werkgever of bekijk direct onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures