Online Vindbaarheid (SEO)

Organisch verkeer is afkomstig van zoekmachines als Google en Bing. Dit is zoekverkeer dat onbetaald jouw website bereikt. Google alleen heeft al meer dan 200 ranking factoren om jouw website beter vindbaar te maken in de onbetaalde zoekresultaten. Wat kun je doen om de zichtbaarheid van jouw website in de zoekresultaten te vergroten?

Met concrete adviezen pakken we in het SEO-traject jouw website aan om de online vindbaarheid te vergroten.

Waarom zoekmachine-optimalisatie (SEO)?

Bij online adverteren betaal je per click of per duizend vertoningen. Bij organische vindbaarheid werkt dit anders. Een website wordt aan de hand van allerlei factoren aangepast, zodat het op termijn meer bezoekers oplevert en blijft opleveren. Resultaten zijn meetbaar en testbaar, dus verbeterbaar. Als je SEO combineert met online adverteren dan kun je op meerdere plekken in de zoekresultaten zichtbaar worden voor jouw (potentiële) bezoekers.

Wat we doen:

Zoekwoordonderzoek - content is een belangrijk onderdeel van online vindbaarheid. Daarom is het belangrijk om te achterhalen wat bezoekers nu interessant vinden. Sluiten de onderwerpen op de website wel goed aan bij de interesses van de doelgroep? Op basis van deze bevindingen wordt de website zo aangepast dat het goed aansluit bij de behoeften van de bezoeker.

SEO Quickscan - met deze scan kijken we of een website wel technisch goed in elkaar zit en of hij goed toegankelijk is voor zoekmachines? Aan de hand van deze bevindingen wordt een actielijst opgesteld met gerichte adviezen.

SEO rapportage - per kwartaal wordt een rapportage gestuurd dat de huidige ontwikkelingen, werkzaamheden en actiepunten voor de komende periode inzichtelijk maakt. Om een goed onderbouwde analyse te maken van de resultaten is de duur van een SEO-traject minimaal 6 maanden.

Samenwerken? Neem contact op