Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Fluxility vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. We steunen daarom lokale initiatieven en goede doelen, zetten ons actief in voor de gemeente en besteden aandacht aan het milieu. Ons Mvo-beleid is de laatste jaren zelfs beloond met het SEBO keurmerk!

SEBO keurmerk van gemeente Zoetermeer

SEBO Keurmerk

SEBO staat voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen. Het SEBO keurmerk wordt niet zomaar gegeven. Fluxility is SEBO-gecertificeerd doordat we ons inzetten voor het behouden en stimuleren van werkgelegenheid, aandacht hebben voor kwetsbare groepen en Zoetermeerse doelen ondersteunen. In onze actieve bijdrage aan het ondernemersklimaat zoeken wij met name naar samenwerkingen met partijen binnen de gemeente Zoetermeer.

Sponsoring

Fluxility is al jaren maatschappelijk betrokken. We helpen graag goede doelen en lokale initiatieven door middel van sponsoring. Onze inzet richt zich op zeer uiteenlopende doelen: van sport en cultuur tot aan educatie en maatschappelijke betrokkenheid. Stuk voor stuk goede doelen waar we ons graag voor inzetten.

Overzicht

Programmeur achter computerscherm

Duurzaam!

Binnen onze organisatie is er ook veel aandacht voor het milieu. Zo hebben we diverse klanten die producten laten ontwikkelen om duurzamer te ondernemen. Ook op kantoor zijn er allerlei energiebesparende maatregelen genomen en ligt het dak vol met zonnepanelen. Onze medewerkers komen bijna allemaal op de fiets of met het openbaar vervoer naar hun werk. Klanten worden digitaal gesproken en/of zoveel mogelijk met het openbaar vervoer en de fiets bezocht. 

Fluxility support

Meer weten? Vraag het ons!

Op zoek naar een maatschappelijk betrokken partner waarmee jij al je vraagstukken over software kan bespreken? Zoek niet verder! Internetbureau Fluxility helpt graag bij maken van websites, webapplicaties en software op maat. Klik voor meer informatie op onderstaande knoppen of neem direct contact op.

Meer over Fluxility  Bel ons!