Werkwijze

Bij Fluxility werken we continu vanuit een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij luisteren we aandachtig naar jouw probleem of verzoek, maar durven we ook een tikkeltje eigenwijs te zijn.

‘Jij vraagt, wij voeren uit’ zit er bij ons vaak niet in. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat we het juiste probleem voor je oplossen. Door de juiste vragen te stellen komen we gezamenlijk tot de ware oorzaak van het probleem.

Nu contact opnemen

Kantoor scherm Zoetermeer

Adviserend partnerschap

Voor Fluxility bestaat de ideale samenwerking uit een langdurig partnerschap waarin we niet alleen een uitvoerende rol hebben, maar ook een adviserende rol vervullen. Zo helpen we onze klanten graag bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Dit doen we door het bouwen van bedrijfskritische informatiesystemen gebaseerd op diverse programmeertalen. Denk aan JavaScript (ES6), Python, Typescript, Angular, ReactJS, Django en Redux. We denken graag met je mee over de ideale softwareoplossing voor jouw situatie. 

Advies

Totaalconcept: van A tot Z

Voorbereidingsfase

We beginnen elk traject met een intakegesprek. Tijdens de intake luisteren we aandachtig naar het probleem of de uitdaging van de klant. Vervolgens gaan we de situatie analyseren en gaan we ons verdiepen in de branche waarin de klant zich bevindt. Zo integreren we in de organisatie en komen we tot de juiste technologische oplossing.

Dit kan een op maat gemaakte website zijn, een webapplicatie of een andere softwareoplossing (rekentool, register et cetera). Zodra we het eens zijn over de te realiseren oplossing gaan we een kick-off organiseren. De kick-off is bedoeld om de details te bespreken en er zeker van te zijn dat wij de juiste oplossing realiseren.

Uitvoering en oplevering

Tijd om aan de slag te gaan! Onze developers starten met het ontwikkelen van de technologische oplossing. Tussendoor bespreek je met jouw vaste contactpersoon waar we staan en toetsen we of de neuzen nog steeds dezelfde kant op staan. Zodra iedereen tevreden is gaat het product de testfase in. We laten namelijk niets aan het toeval over! Is het product met vlag en wimpel geslaagd? Dan is het tijd voor de oplevering.

Onderhoud en optimalisatie

Ook na de oplevering kun je op Fluxility rekenen. Technologie verandert steeds sneller, waardoor onderhoudswerkzaamheden onoverkomelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsupdates. Maar wees gerust, onze ontwikkelaars zijn altijd op de hoogte van de laatste updates. Zo blijft jouw website, webapplicatie of maatwerk softwareoplossing altijd draaien. 

Kantoor Fluxility Zoetermeer

Klaar voor de start? Kom langs!

Loop jij tegen een probleem of uitdaging aan en kan software daar de oplossing voor bieden? Kies een betrouwbare partner uit voor jouw technologische oplossingen. Kies voor de jarenlange ervaring van Fluxility. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op