Kantoor Fluxility Zoetermeer

Kom werken bij Fluxility

Hé talent! Ben jij een ervaren ontwikkelaar, of juist een developer in wording? Ben je creatief, proactief en denk je altijd in oplossingen? Kom dan het Flux team versterken! 

Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur. Bij Fluxility snappen we dat werken een belangrijk onderdeel van je leven vormt. We hebben daarom regelmatig leuke feestjes, borrels en teamuitjes. Ook is er veel ruimte voor een praatje en een grapje tussendoor. Daarom is het een feestje om hier te werken! 

Lees verder en ontdek meer over Fluxility, of bekijk direct onze vacatures.

Openstaande vacatures

Bij Fluxility werk je in een gedreven team van professionals met kennis van zaken! Creatievelingen, whizzkids en commerciële breinen behoren allen tot het Flux-team. We zijn momentele op zoek naar uitbreiding van ons team.

Bekijk de vacatures hieronder om een beeld te krijgen van onze vacatures. 

Fluxility is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Staat er een interessante vacature voor jou tussen?

Waarom kiezen voor Fluxility?

“Er zijn genoeg mogelijkheden om je te verdiepen of te specialiseren in een bepaald onderdeel. Als jij je kennis juist meer wilt verbreden is dat ook zeker mogelijk. Binnen dit vakgebied speelt ervaring een grote rol en Fluxility kan je hier heel goed mee op weg helpen.”

Robin Bögemann, Software developer

Open sollicitatie en stages

Stuur gerust een open sollicitatie naar dennis@fluxility.com. Geef hierin aan hoe jij het Flux-team kunt aanvullen, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je CV en reeds gemaakt werk mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Volg je een ICT of design-gerelateerde opleiding? Wil je een leerzame en bovenal leuke stageperiode tegemoet gaan? Stuur dan je CV, motivatie en reeds gemaakt werk (bijvoorbeeld een GitHub-account) naar contact@fluxility.com.

“We hebben elke keer weer nieuwe (en vaak innovatieve) producten. Ik mag werken met de nieuwste technieken en heb veel inspraak in hoe we die techniek inzetten.”

Raymond Tijhaar, Front-end developer

Wij zijn eigenwijze nerds

Bij Fluxility werken we vanuit een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij luisteren we aandachtig naar de wensen van de klant, maar durven we ook een tikkeltje eigenwijs te zijn. ‘Jij vraagt, wij voeren uit’ zit er bij ons vaak niet in.

Door het stellen van de juiste vragen gaan we namelijk op zoek naar de ware oorzaak van jouw probleem. We nemen naast de rol van uitvoerder dus ook vaak een adviserende rol in. 

Klanten mogen van ons een totaalconcept verwachten. Van de voorbereiding met uitvoerige intake tot de uitvoering van de werkzaamheden. En van de oplevering van het technische product tot het noodzakelijke onderhoud.

Fluxility regelt en ontzorgt, van A tot Z.

Lees meer over Fluxility