Progressive web app laten maken

Wil je een progressive web app laten maken? Fluxility is je perfecte partner! Wij hebben namelijk al meer dan 15 jaar ervaring met het maken van maatwerk webapplicaties.

Voordelen van een Progressive Web App (PWA):

 Over het algemeen goedkoper dan een normale app (geen licentiekosten, makkelijker onderhoud)
Online marketing uitvoeren is eenvoudiger
Snel geladen en offline bruikbaar

Nu contact opnemen

web_app

Wat is een progressive web app?

Een Progressive Web App (PWA) is een webapplicatie op een website, die zich gedraagt als een app. Het is dus eigenlijk een mix tussen een website en een app.

Voordelen van een PWA zijn de snelle laadtijden, de vindbaarheid in zoekmachines en het feit dat je niet meer afhankelijk bent van de Play Store of App store. Ook is het niet nodig om een app te downloaden, aangezien deze gelijk geladen wordt in de browser. Tot slot is een progressieve web app ook nog offline bruikbaar.

Een progressive web app is 'gewoon' vindbaar op je website, waardoor je makkelijker gevonden kan worden in de zoekmachines ten opzichte van apps.

Ik wil een PWA

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Meer dan 15 jaar ervaring in software en webapplicaties
  • Wij hebben al honderden klanten mogen helpen met maatwerk softwareontwikkeling, prachtige websites en applicaties 
  • Wij zijn perfectionistisch tot het punt waar het vervelend begint te worden 
  • Een team vol enthousiaste en ervaren software developers staat elke werkdag voor je klaar. Ook als je gewoon wat vragen hebt.

Ik wil een afspraak maken

Jarenlange ervaring

Fluxility heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van prachtige maatwerk softwareoplossingen. Van prachtige websites tot geavanceerde webapplicaties in het Ionic framework. Van geavanceerde rekenkernen tot slimme scripts. Al meer dan 100 klanten gingen je voor.

Wij gebruiken naast Ionic onder andere HTML, CSS, JavaScript, Angular, React, Python en Django.

Neem nu contact op!

Programmeurs die software programmeren

Waarom een PWA laten maken?

Een progressive web app laten bouwen heeft veel voordelen! Zo is het vaak goedkoper om te laten maken en onderhouden. Een native app moet voor meerdere platformen geoptimaliseerd. Apple en Google hebben namelijk verschillende vereisten waar de app aan moet voldoen. De app developer moet daarom dubbel werk doen, terwijl een PWA nooit gepubliceerd hoeft te worden in een app store en daarom al die regels niet hoeft te volgen.

Bovendien is online marketing voor een PWA velen malen makkelijker uit te voeren ten opzichte van een reguliere app. Een PWA is namelijk vindbaar in de zoekmachines en kan direct geladen worden vanuit de website. De gebruiker hoeft niet naar de app store te gaan om gebruik te maken van de applicatie. Bovendien houdt je de mensen nu op je site en worden ze niet omgeleid naar Google of Apple.

Programmeur die maatwerk software maakt

Nadelen van een PWA

Uiteraard heeft een Progressive Web App ook nadelen. Zo kan het geen gebruik maken van de hardware van het apparaat. Je kan dus niet de camera, Bluetooth en accelorometer gebruiken. Omdat de techniek relatief nieuw is, bestaat de kans dat het niet goed werkt op verouderde browsers en apparaten. Gelukkig werkt het bij verreweg de meeste mensen uitstekend!

CKC

"Fluxility heeft zich in ons project bewezen als een meedenkende en flexibele partner. Ze beschikken over de juiste technische kennis om complexe vraagstukken op te lossen."


- Yolanda, CKC & Partners.

Deze organisaties hebben we dolblij gemaakt

Samenwerking

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn.

Fluxility is de meest eigenwijze softwarepartij van Nederland! Wij denken namelijk altijd actief met je mee, komen zelf met verbetervoorstellingen en durven het ook gewoon te zeggen als we denken dat je gewenste oplossing niet effectief is. Bovendien verdiepen we ons graag in je branche, zodat ook wij weten waar we over praten. Zo hebben we ons zeer verdiept in de installatiesector en de diabatessector.

Gaan wij binnenkort samenwerken? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking, waar we graag naar je ideeën luisteren en advies geven. Stuur ons nu een berichtje, of bel ons direct. We zijn er elke werkdag van 08:30 tot en met 17:30.

Ik wil samenwerken

Deze klanten gingen je voor

In ons portfolio hebben we enkele voorbeelden van applicaties die we gemaakt hebben. Hierin zitten namen als Van Dorp Installatietechniek, gemeente Zoetermeer en NVKL Aircokeuren. Al sinds 2005 maken we maatwerk software, met onze eigenwijze werkwijze.

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

PWA, of toch native app?

Progressive Web app

Een PWA is (relatief) goedkoop, makkelijker te onderhouden en vindbaar in de zoekmachines als Google. Ook zijn ze zowel bruikbaar op desktop, tablet als mobiel. Je betaalt geen licentiekosten aan Apple of Google. Installatie is niet nodig, net als updates installeren. PWA's zijn offline bruikbaar.

Nadelen zijn dat het ongeschikt is voor oudere browsers (zoals Internet Explorer) en apparaten. De functies van apparaten, zoals Bluetooth en de camera, zijn niet beschikbaar.

 Bruikbaar op elk apparaat
Geen installatie nodig
Handig voor online marketing
Snel geladen en offline bruikbaar

- Soms niet geschikt voor oudere browsers en apparaten
- Kan geen gebruik maken van hardware van apparaat

Native app

Een native app is een reguliere app die je kan downloaden via de Google Play Store of Apple App Store. Over het algemeen zijn ze iets gebruikersvriendelijker dan PWA's, onder andere omdat ze geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Een native app kan gebruikmaken van de hardware van het apparaat, zoals de Bluetooth en de camera.

 Gebruiksvriendelijk
Te vinden in app winkels
Geschikt voor ingewikkelde functies én makkelijker uitbreidbaar
 Kan gebruikmaken van hardware in device

- Heeft meer onderhoud nodig
- Moet voldoen aan regelgeving Android en Apple

Advies nodig?

Wellicht twijfel je nog of een PWA geschikt is voor jouw doelen. Een native app kan de betere oplossing zijn, maar Progressive Web Apps hebben ook hun eigen unieke voordelen. Stuur ons daarom nu een bericht om een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Samen bespreken we je wensen, zodat we goed kunnen meedenken en advies kunnen geven.