Maatwerk software ontwikkeling

Software ontwikkeling maakt een hoop mogelijk! Bieden de tools binnen jouw organisatie net niet wat je nodig hebt? Moet je bijvoorbeeld veel werk handmatig doen omdat er geen koppelingen zijn tussen verschillende systemen? Of wil je juist meer klantaanvragen krijgen door een slimme online offertetool op je website? Wellicht zelfs een zeer geavanceerde rekentool nodig?

Kies voor efficiëntie in jouw werkproces: schakel de hulp in van een ervaren softwareontwikkelaar.

Bekijk onze cases

Klant case: BCRG platform

Een vernieuwing van de database (platform) waarbij ook de data uit de verouderde website gemigreerd moest worden. De wensen van BCRG werden door Fluxility uitgewerkt en aangevuld met nuttige functionaliteiten. 

Software op maat

Software developer Fluxility houdt zich sinds 2007 bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software op maat. Van webapplicaties tot API-koppelingen en van online rekentools tot andere softwarematige oplossingen.

Maatwerk software laten maken biedt talloze mogelijkheden voor jouw organisatie. Zoals de term al doet vermoeden: geheel toegespitst op jouw wensen en behoeften. Gebruiksvriendelijkheid voor zowel de beheerder als de eindgebruiker spelen hierbij een grote rol!

Nu contact opnemen

test

Software ontwikkeling van A tot Z

Het ontwikkelen van software begint met een heldere probleemstelling. Softwareontwikkelaar Fluxility brengt samen met jou de huidige en gewenste situatie in kaart. Welk probleem kunnen we door middel van de juiste software voor jou oplossen? Welke processen kunnen we efficiënter laten verlopen? Of welke kansen kunnen we samen creëren?

Door onze jarenlange ervaring binnen diverse branches en werkprocessen kunnen we ons goed verplaatsen in jouw situatie en vraagstelling. Dit vertalen we naar toepasbare producten. En dat alles in gewoon Nederlands! Door met je mee te denken komen we tot een blauwdruk van de gewenste softwareoplossing.

Voor de ontwikkeling van softwarematige oplossingen maken wij gebruik van verschillende programmeertalen. Denk aan JavaScript (ES6), Python, Typescript, Angular, ReactJS, Django en Redux. En natuurlijk ons ervaren en een tikkeltje eigenwijze team van ontwikkelaars.

Na de oplevering van het eindproduct verzorgt Fluxility ook het onderhoud en support van de software. Want wie weet nu beter hoe het werkt dan de mensen die het gebouwd hebben!

In-house software engineering

Ons eigen team van developers verzorgt de software ontwikkeling van onze klanten. Met andere woorden: alle benodigde kennis hebben we zelf in huis! Zo houden we de lijnen kort en de communicatie transparant. Bovendien heb jij vanuit Fluxility één vast aanspreekpunt tijdens het ontwikkeltraject.

Neem contact op

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers. Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Ik wil contact opnemen!

Samen een bakkie doen?

Lars Blommers

"Ik adviseer je graag over de beste oplossing voor jouw bedrijf"

Bel Lars Blommers 079 889 4151

Contactverzoek