Maatwerk software ontwikkeling

Verhoog de productiviteit en verlaag kosten met maatwerk software ontwikkeling! Goede software zorgt er namelijk voor dat repetitieve processen geautomatiseerd worden, zoals het handmatig invoeren van facturen in een administratieprogramma. De bedrijfsprocessen verlopen sneller en worden minder foutgevoelig.

Bij Fluxility ben je in goede handen. Wij maken namelijk al sinds 2007 onze honderden klanten blij met prachtige maatwerk softwareoplossingen. Zo bouwden we een ingewikkelde database met bouwkundige verklaringen, maken veel aircomonteurs gebruik van onze keuringsapplicatie en maakten we een ingenieus rekenplatform voor complexe berekeningen.

Kies voor efficiëntie in jouw werkproces: schakel de hulp in van een ervaren softwareontwikkelaar.

Bekijk onze cases

Deze software maken wij

Bekijk hieronder een overzicht van wat voor software wij maken. Staat jouw gewenste oplossing er niet tussen? Geen probleem, bij ons is (vrijwel) alles mogelijk! Stuur een berichtje om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen, we denken graag met je mee.

Klant case: BCRG platform

Een vernieuwing van de database (platform) waarbij ook de data uit de verouderde website gemigreerd moest worden. De wensen van BCRG werden door Fluxility uitgewerkt en aangevuld met nuttige functionaliteiten. 

Software op maat

Software developer Fluxility houdt zich sinds 2007 bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software op maat. Wij maken webapplicaties, API-koppelingen, ingewikkelde online rekentools, databases, mobiele apps en nog veel meer. Kortom, wij ontwikkelen alles wat jouw organisatie nodig heeft!

Maatwerk software laten maken biedt talloze mogelijkheden voor jouw organisatie. Zo worden processen geautomatiseerd, waardoor je bespaart op personeelskosten. Bovendien maakt software geen fouten, waar mensen dat wel doen.

Wij maken onze software altijd op maat. Dat betekent ook dat we een plan op maat maken. Soms is het idee vanuit de klant namelijk niet per definitie de beste oplossing. Daarom adviseren en denken we altijd mee.

Regelmatig komen wij met nieuwe ideeën waarmee de klant uiteindelijk veel blijer is. Op die manier besparen organisaties geld, tijd en bovenal veel frustratie. Zo maken we bijvoorbeeld vaak een uitbreiding voor bestaande software. Want waarom zou je iets volledig opnieuw maken, als je ook het bestaande kan uitbreiden en verbeteren?

Vertel me meer over software op maat

test

Maatwerk software ontwikkeling uitbesteden?

Software laten ontwikkelen begint met een heldere probleemstelling. Softwareontwikkelaar Fluxility brengt samen met jou de huidige en gewenste situatie in kaart.

Welk probleem kunnen we door middel van de juiste software voor jou oplossen? Welke processen kunnen we efficiënter laten verlopen? Moeten we iets nieuws maken, of maken we juist een uitbreiding op een standaard softwarepakket zoals Office? Want waarom zouden we iets nieuws maken, als we bestaande software kunnen verbeteren?

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring binnen diverse branches en werkprocessen kunnen we ons goed verplaatsen in jouw situatie en vraagstelling. Dit vertalen we naar toepasbare producten. En dat alles in gewoon Nederlands! Door met je mee te denken komen we tot een blauwdruk van de gewenste softwareoplossing.

Wij ontwikkelen softwarematige oplossingen op basis van verschillende programmeertalen. Denk aan JavaScript (ES6), Python, Typescript, Angular, ReactJS, Django en Redux. En natuurlijk ons ervaren en een tikkeltje eigenwijze team van ontwikkelaars.

Na de oplevering van het eindproduct verzorgt Fluxility ook het onderhoud en support van de software. Want wie weet nu beter hoe het werkt dan de mensen die het gebouwd hebben!

In-house software engineering

Bij de ontwikkeling van maatwerk software gebruiken we uitsluitend onze eigen programmeurs. Met andere woorden: alle benodigde kennis hebben we zelf in huis! Zo houden we de lijnen kort en de communicatie transparant. Bovendien heb jij vanuit Fluxility één vast aanspreekpunt tijdens het ontwikkeltraject.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan