MoreApp maatwerk widgets

"Maatwerk applicaties met ERP-koppeling"

MoreApp is een online formulierenapplicatie en wordt voor vele verschillende doeleinden gebruikt. Van het maken van werkbonnen voor de bouw- en installatiesector tot het laten invoeren van een kilometerregistratie door medewerkers. Elk formulier bestaat uit invoervelden, die widgets heten. Een widget is bijvoorbeeld een tekstveld, e-mailveld of veld om een foto te uploaden.

In enkele gevallen ontbrak er voor klanten een belangrijke functie, waarna Fluxility maatwerk widgets maakte. Een compleet nieuwe applicatie maken was overbodig en onwenselijk. Het is natuurlijk onnodig om iets te bouwen wat er al is, als je het bestaande kan verbeteren. Wij denken met de klant mee en adviseren de beste oplossing, ook als dat niet in ons (financiële) voordeel is.

Zo maakten wij voor een klant een widget die gebruik maakte van de data uit hun ERP-systeem. Hiermee konden demoartikelen via MoreApp gereserveerd worden, door een QR-code te scannen en een formulier in te vullen. De verstuurde data werd ontsleuteld en gevalideerd met hun database.

Een ander voorbeeld is van een klant die regelmatig op beurzen stond en daar samples weggaf. Door een ERP-koppeling kon de voorraadstand eenvoudig aangepast worden door een MoreApp formulier in te vullen.

Tot slot hebben we met regelmaat widgets gemaakt met een mooiere vormgeving dan bestaande widgets. Zo werd een saaie schaal van 0 tot en met 5 vervangen voor een schaal met een boze emoticon en een blije emoticon. Ook hierbij gaf Fluxility het advies dat een maatwerk widget voordeliger is om te maken dan een maatwerk applicatie.

 Vertel me wat jullie voor mij kunnen betekenen!

Terug naar portfolio
Klant
Meerdere
Kenmerken
Maatwerk widget
Technieken
Python
Dienst
Software