RECO

"Websites met maatwerk e-commerce- en leadformuliermodule"

Voor RECO Holding maakten we zes websites, waaronder RECO.eu en Werken bij RECO.

Op de RECO.eu website kan je bouwmaterialen huren. Door de op maat gemaakte e-commercemodule gaat bestellen eenvoudiger dan ooit! Je kan namelijk eenvoudig producten toevoegen aan het winkelmandje vanaf de overzichtspagina. Op die manier bestel je in een mum van tijd een complete inrichting voor de bouwplaats. De verhuurperiode is bovendien ook per product los te selecteren, waardoor je als gebruiker niet meerdere orders hoeft te plaatsen. Het doel van de maatwerkoplossing was dan ook om een hoog gebruikersgemak te realiseren, zowel voor RECO als voor de klant. Voor de andere websites is een universele leadformuliermodule ontwikkeld, die per website op maat gemaakt is.

Naast het werken met een strakke deadline was het ook een (leuke) uitdaging om het ervaren marketingteam van RECO te overtuigen van bepaalde keuzes. Dit team wist namelijk precies wat het wilde en verwachtte enkel het beste van het beste. Het team heeft gelukkig gekregen wat het wilde.

Met het afronden van de RECO.eu website zijn alle websites van de RECO Holding vernieuwd. In iets meer dan een jaar tijd zijn de websites naar grote tevredenheid afgerond en gepubliceerd.

 Vertel me wat jullie voor mij kunnen betekenen!

Terug naar portfolio
Klant
RECO
Kenmerken
Custom design, Form Builder, Django website, Geavanceerde zoekfunctie, Maatwerk e-commercemodule, Technische SEO optimalisatie, Datalayer implementatie, Maatwerk importeerscripts
Technieken
Python, Django, Django CMS, Django REST Framework, React, Redux, WebPack, Aldryn Forms, Apache Solr, Observables, Django Parler, Django Polymorphic
Dienst
Website, Django