Stichting NMD

Beschrijf het project

Stichting NMD is de afgelopen jaren gegroeid en zo ook de informatie die zij met iedereen willen en vooral moeten delen. De marketingafdeling liep al langer tegen de grenzen van de oude site aan. Er zijn een aantal zeer verschillende doelgroepen die allemaal verschillende behoeften hebben. Samen hebben we bedacht hoe we dit vorm konden geven en hoe we structuur konden aanbrengen in de grote hoeveelheid content die geschreven is.

De oplossing

Er is per onderwerp een overzichtspagina’s gemaakt waarmee de bezoekers meer door de informatie begeleid wordt. Daarbij kan er meer gerelateerde content getoond worden per onderwerp met behulp van de categorieën in de nieuws-, case, - en downloadapplicatie. Hiermee kunnen we voorzien in een bredere informatiebehoefte.  De blogs worden duidelijker weergegeven waardoor de blogs vaker worden gelezen.

Naast de eerdergenoemde applicaties, is de LCA- applicatie ontwikkelt. Deze applicatie moet bezoekers helpen met het vinden van de juiste erkende deskundige. Vroeger werd er een onoverzichtelijk pdf geproduceerd en kon de bezoeker per LCA-expert lezen wat hij/zij deed en waarvoor zij hem/haar konden gebruiken. Dit koste een gebruiker veel tijd en het was vaak onoverzichtelijk. De gebruiker kan nu in een simpele interface aangeven voor welk specialisme hij/zij een expert nodig hebben. Het resultaat laat een aantal experts zien met de contactgegevens. 
 

Terug naar portfolio
Klant
Stichting NMD
Kenmerken
Flexibel formulieren toevoegen, Custom design, Maatwerk applicatie
Technieken
React, Django CMS
Dienst
Website