Theater Ludens

"Fris design met een ticketsysteem en nieuwsbriefintegratie"

Een van de belangrijkste functionaliteiten van een theater website is het kunnen bestellen van tickets voor een voorstelling. Er moet dus veel verkeer op de website zijn en daarvoor moeten voorstellingen goed gevonden kunnen worden in Google. Technisch wordt de website voorzien van allerlei benodigdheden die zorgen voor goede indexering in Google en bijvoorbeeld voor een mooiere weergave op Social Media.

Naast API- koppelingen met ActiveTickets zitten er leuke slimme dingen in deze website. De voorstellingen uit het verleden kunnen worden getoond, maar voorstellingen kunnen ook per categorie worden getoond. De nieuwsbrief aanmeldingen komen direct in de juiste mailchimp lijsten, je kunt alles voor jouw bezoek vinden op één overzichtelijke FAQ-pagina en diverse pagina’s worden gesponsord door bedrijven.

We hebben deze website gebouwd op onze standaard website opzet. Met frontend wijzigingen is dit toch een hele eigentijdse website geworden die volledig aansluit op de vernieuwde huisstijl van Theater Ludens.

Kom een keer sparren over jouw casus

Terug naar portfolio
Klant
Theater Ludens
Kenmerken
Koppeling ActiveTickets, Nieuwsbrief integratie
Technieken
Python, Django, Django CMS
Dienst
Website