Van Dorp app

"Een app waardoor medewerkers beter onderling communiceren"

Tijdens een brainstormsessie met Fluxility ontstond de behoefte om een app te ontwikkelen waarin de installateurs hun werk konden delen. Ze leveren namelijk dagelijks prachtig werk op, maar ze deelden het alleen maar in appgroepen. De app zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie de kunstwerken kunnen bekijken.

Qua interface lijkt de app op social media platformen als Facebook en Instagram. Je hebt een tijdlijn waarop elke collega iets kan plaatsen. Daarnaast zit er gelijk een handige facturatie- en documentatiemodule in, mede omdat de werknemers dan een extra stimulans hebben om de app te gebruiken. Ook een smoelenboek mocht natuurlijk niet ontbreken.  

Door de koppeling met Microsoft Azure synchroniseert de app alle bestanden in Microsoft Teams en de Office-omgeving. Dit bespaart veel tijd en voorkomt communicatiefouten. Ook de declaraties worden netjes in Teams verwerkt. Door middel van skinning heeft de app de juiste huisstijl gekregen.

Vertel me wat jullie voor mij kunnen betekenen!

Terug naar portfolio
Klant
Van Dorp
Kenmerken
Maatwerk smoelenboek, Integratie met interne systemen, Social media feed, Nieuwsapplicatie met categorieën, Nieuwsapplicatie
Technieken
Python, Ionic
Dienst
App