Werkgevers Servicepunt Zuid-Holland Centraal

"Maatwerk website, met focus op juiste implementatie van de huisstijl"

WerkgeversServicepunt (WSP) Zuid-Holland Centraal adviseert en ondersteunt in de zoektocht naar passend personeel. Hun website was helaas sterk verouderd. De huisstijl was in de tussentijd vernieuwd, waardoor de oude website niet meer de juiste uitstraling had. Dit was de aanleiding voor het laten maken van een nieuwe maatwerk website.

Fluxility maakte een professionele website met maatwerk applicaties, zoals een agenda- en nieuwsapplicatie. De focus lag voornamelijk op het correct weergeven en verwerken van de huisstijl. Ook was een goede gebruikerservaring van belang. Zo is er bijvoorbeeld een handige sidebar bij de pagina over subsidies en regelingen.

De accountmanagersapplicatie zorgt ervoor dat werkgevers makkelijk zoeken naar de juiste accountmanager. Er kan gefilterd worden op gemeente en branche. Zo kunnen bouwbedrijven bijvoorbeeld makkelijk zoeken naar de accountmanager voor de bouwbranche in de stad Zoetermeer.

De referentieapplicatie is volledig op maat gemaakt. WSP hoeft enkel een naam, functie, organisatie, foto en beschrijving in te voeren. De applicatie toont daarna een nette klantreferentie die aan elke pagina toegevoegd kan worden, ook in de vorm van een carrousel. De evenementenapplicatie toont meerdere categorieën, zodat er makkelijk onderscheid gemaakt kan worden. Ook is er een nieuwsapplicatie gemaakt die de voorvertoningen van nieuwsberichten laat zien, uiteraard geheel volgens huisstijl.

Fluxility werkt met sprints, zodat er elke periode een deelproduct staat. Ook maken we altijd een duidelijke opdrachtomschrijving. Tegen het einde van het project wilde de opdrachtgever toch enkele wijzigingen doorvoeren. Dit hebben we netjes uitgevoerd, waarin we lieten zien een flexibele partner te zijn.

Vertel me wat jullie voor mij kunnen betekenen!

Terug naar portfolio
Klant
WerkgeversServicepunt
Kenmerken
Maatwerk smoelenboek, Maatschappelijk betrokken, Event applicatie, Catalogus met filter opties, Django website, Nieuwsapplicatie met categorieën, Maatwerk huisstijl design, Referentie applicatie
Technieken
Python, Django, WebPack, Django CMS
Dienst
Website, Django