Zoetermeer tegen Eenzaamheid

"Prachtige website met nieuwsintegratie en op maat gemaakt smoelenboek"

Zoetermeer tegen eenzaamheid is een organisatie die, zoals de naam al doet vermoeden, eenzaamheid tegengaat. De naamsbekendheid kon echter beter, mede omdat het digitale visitekaartje ontbrak.

Samen met marketingbureau Altijd Bekend is er een communicatiestrategie bepaald en zo een website gebouwd die voldoet aan de doelstelling van deze community. Hierbij zijn meerdere maatwerk applicaties geïmplementeerd, zoals een nieuwsapplicatie en teamapplicatie. De website straalt daardoor altijd de correcte huisstijl uit. Ook ziet de site er dankzij de maatwerk applicaties altijd goed uit, op elk apparaat. Aanpassingen en toevoegingen vanuit de organisatie bevatten automatisch de juiste huisstijlelementen. Elke gebruiker kan zodoende content toevoegen, zonder enige kennis van code nodig te hebben. 

Naast een mooie website waarop de deelnemers elkaar kunnen vinden maakt deze community gebruik van de Businessclub App, zodat zij elkaar gemakkelijk kunnen bereiken en op de hoogte kunnen houden van bijeenkomsten en nieuwe initiatieven.

Kom een keer sparren over jouw casus

Terug naar portfolio
Klant
Gemeente Zoetermeer
Kenmerken
Maatwerk smoelenboek, Custom design, Django website, Nieuwsapplicatie
Technieken
Django CMS, Python
Dienst
Website, Django