JavaScript developer inhuren

Op zoek naar een JavaScript developer? Mooi, dan ben je aan het juiste adres! Fluxility helpt je graag aan een goede remote JavaScript programmeur voor jouw project.

We zijn flexibel inzetbaar, waardoor het niet uitmaakt of je nou 10 uur of 100 uur per week ondersteuning nodig hebt. 

Nu contact opnemen

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs 
  • Snel inzetbaar
  • Programmeurs van junior tot senior niveau
  • Slechts één contactpersoon, geen gedoe met freelance developers

Jarenlange ervaring

JavaScript wordt gezien als één van de drie essentiele programmeertalen, samen met HTML en CSS. Onze programmeurs beschikken logischerwijs dan ook over de juiste kennis over deze talen. Bij ons huur je niet één persoon in, maar een heel developmentteam. Omdat iedereen een eigen expertise heeft zal geen uitdaging voor ons te groot zijn. Daarnaast hoef je je nooit meer zorgen te maken over ziekteverzuim, of met meerdere ZZP'ers/freelancers moeten communiceren.

Naast ervaring in JavaScript hebben we ook ervaring met onder andere HTML, CSS, Django, Angular, ReactJS, Python en Ionic. 

Neem nu contact op!

Wat is JavaScript?

JavaScript is een zeer populaire programmeertaal en wordt vooral gebruikt voor het maken van interactieve websites en webapplicaties. Ook wordt het gebruikt voor het maken van web servers en simpele browsergames.

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag!