Website laten maken

Een website laten maken kost tijd (lees: geld). Daar gaan we niet omheen draaien. Het laatste wat je wilt is een website die uiteindelijk toch niet voldoet aan jouw wensen. Omdat hij bijvoorbeeld niet gebruiksvriendelijk is, of niet past bij jouw bedrijfsidentiteit. Of erger: dat jouw website een prooi is voor hackers, omdat de beveiliging niet op orde is.

Fluxility maakt jouw website op maat met oog voor functionaliteit en design, zodat jouw website bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.

Bekijk onze websites

Horeca.nl

SVH serveert de beste horeca-opleidingen van Nederland met behulp van onze maatwerk catalogus applicatie met aanpasbare filters. Deze hebben we zelf ontworpen en ingebouwd.

Professionele website laten maken

Is jouw website toe aan vernieuwing en wil jij een website laten maken? Besteed het uit aan een internetbureau met kennis van zaken, opgebouwd door jarenlange ervaring en een bekwaam team van webdevelopers! Er komt namelijk veel kijken bij het ontwikkelen van een website. 

Achter het definitieve totaalplaatje op het beeldscherm zit een heel ontwikkeltraject verscholen. Van intake tot het designproces en van feedbackmomenten tot een gebruiksvriendelijke website met het Django CMS. Dit content management systeem is zeer gebruiksvriendelijk en een ideal beginpunt voor online marketing. Onze partner Altijd Bekend helpt je hier, indien gewenst, graag mee.

Webdesign bureau Fluxility programmeert daarnaast websites met diverse programmeertalen. Onze specialiteit? Python! Maar wees gerust, we zullen je hier niet vermoeien met ingewikkelde programmeertaal. Belangrijker: hoe ziet het ontwikkeltraject eruit? 

test

Ontwikkeltraject maatwerk website

Kick-off 

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website zorgen we voor een duidelijke kick-off. Waarom wil jij een website laten maken, wat is het doel? Wie hoop je met jouw website te bereiken? En wat zijn jouw wensen? Vanuit onze ervaring als websitebouwer in diverse branches denken wij graag met je mee om antwoord te krijgen op al deze vragen!

Website design

Tijdens het proces van webdesign besteden we aandacht aan zowel het visuele plaatje als de gebruiksvriendelijkheid. Dat laatste noemen we ook wel UX design: ontwerpen met het oog op de gebruikerservaring.

In deze fase worden er wireframes uitgewerkt, die dienen als de blauwdrukken voor jouw website. Op basis van deze wireframes kan de designer aan de slag om het te stylen en in jouw huisstijl te integreren. Binnen twee weken bespreken we het websitedesign samen met jouw vaste aanspreekpunt vanuit Fluxility. Zijn beide partijen tevreden? Dan ronden we de designfase af. 

Ontwikkeling website & contactmomenten

Het voordeel van een website laten maken? Jij kan achteroverleunen, terwijl onze developers druk bezig zijn met het bouwen van jouw website! Tijdens het ontwikkelproces bespreken we regelmatig de vorderingen en geven we demo’s. Zo weet jij precies waar we mee bezig zijn.

Naast het afgeven van een digitaal visitekaartje, dient jouw website uiteraard ook een doel. Daarbij zijn koppelingen, API’s en misschien wel rekenmodellen nodig. Geen punt bij internetbureau Fluxility! Lees meer over onze maatwerk softwareoplossingen.

Oplevering nieuwe website

Doorgaans is jouw droomwebsite het resultaat van een drie maanden durende samenwerking. Dit kan afwijken wanneer jouw website ingewikkelder en/of grotere wordt. Voor het opleveren van de website voorzien we circa tien pagina’s van de vooraf aangeleverde content in het CMS.

Tijd om live te gaan? Nog niet! Jij ontvangt altijd eerst een CMS-training. Hierin leggen we je uit hoe je de content op jouw website zelf beheert. Kom je er toch niet helemaal uit? Geen zorgen, ons supportteam staat elke dag voor je klaar.

Laten we aan de slag gaan!

Website onderhoud en hosting

Een goede beveiliging houdt hackers tegen, waardoor jouw website altijd online blijft. Fluxility levert alle websites op met een stabiele versie van het CMS. De techniek gaat echter zo snel dat er regelmatig beveiligingsupdates uitkomen. Deze updates moeten snel én secuur gebeuren. Voor dergelijk onderhoud en het gebruik van onze helpdesk voor het CMS rekenen wij onderhoudskosten. 

Fluxility verzorgt ook de hosting van de website (inclusief SSL-certificaat). Zo heb jij één aanspreekpunt voor zowel de website als de hosting. Dit betekent dat zowel alles onder de motorkap als het serverbeheer bij ons ligt. Voor eventuele vragen of complicaties rondom de website of hosting kan je altijd bij ons terecht. Zo creëren we korte lijnen tussen jou als klant en Fluxility als uitvoerder. 

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Een eerste indruk is snel gemaakt, dus moet de website er goed uitzien en goed functioneren! Internetbureau Fluxility maakt responsive websites met een unieke identiteit. Wij koppelen design en functionaliteit aan de wensen en doelen van jouw websitebezoekers.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!

Bel voor een kennismaking

Stadshart.nl

Het aanbod van alle winkels in het centrum van Zoetermeer is makkelijk te vinden door middel van zoekfilters. Iedere winkel geeft zijn actuele openingstijden weer, inclusief uitzonderingen.

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Je website op maat gemaakt
  • Een team aan ervaren developers
  • Elke werkdag bereikbaar voor support