Typescript developer inhuren

Op zoek naar een Typescript developer? Fluxility staat voor je klaar! Ons ervaren team aan programmeurs heeft alle kennis en kunde in huis om van je project een groot succes te maken.

We zijn flexibel inzetbaar, waardoor het niet uitmaakt of je nou 10 uur of 100 uur per week ondersteuning nodig hebt. 

Nu contact opnemen

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs
  • Wij adviseren en denken met je mee
  • Snel inzetbaar
  • Slechts één contactpersoon

Ik wil een afspraak maken

Klant case: BCRG platform

Een vernieuwing van de database (platform) waarbij ook de data uit de verouderde website gemigreerd moest worden. De wensen van BCRG werden door Fluxility uitgewerkt en aangevuld met nuttige functionaliteiten. 

 Jarenlange ervaring

Onze developers hebben de juiste kennis en ervaring om een hoogwaardig product te leveren. Nog een voordeel is dat je bij ons de beschikking hebt over een heel programmeurteam, in plaats van een enkele freelancer. Omdat iedereen een eigen expertise heeft zal geen uitdaging voor ons te groot zijn. Daarnaast hoef je je nooit meer zorgen te maken over ziekteverzuim, of het ongemak van een waslijst aan contactpersonen hebben. 

Naast ervaring in Typescript en hebben we ook ervaring met onder andere Django, HTML, CSS, Angular, ReactJS, Python en Ionic. 

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan