Django Python Fan vacature

Al meer dan 15 jaar bouwen wij webapplicaties, het liefst met Django/Python. Door onze expertise kiezen klanten vaak voor een langdurige samenwerking. Met slimme applicaties maken wij hun processen duidelijker en makkelijker. 

Ben jij net als Fluxility een groot fan van Django en Python? Dan hebben we voor jou een mooie uitdaging in ons team. We groeien en zoeken daarom iemand die samen met ons lastige vraagstukken oplost en meebouwt aan maatwerk websites, apps en software. 

Solliciteer nu

Zoek jij?

Veel afwisseling in je werk, klanten blij maken, sparren over Django/Python en veel leren? Werken bij Fluxility betekent werken aan verschillende projecten. Hierbij kan je denken aan klantportalen, apps, websites, rekentools, planningtools en nog veel meer. Elk project heeft een gemeenschappelijk factor: het project moet meerwaarde hebben voor de klant! Wij denken kritisch mee over datgene wat er gebouwd gaat worden.

Vind jij het leuk om in teamverband te werken en jouw kennis over Django/Python over te dragen? Dan ben je bij ons aan goede adres. Wij werken (bijna) altijd in teamverband aan projecten. Elk teamlid heeft vanuit zijn expertise een rol in het project. Door deze vorm van samenwerking krijgt de klant een goed product en leren de developers van elkaar. Kennisoverdracht vinden wij heel belangrijk. Met z'n allen weten we nou eenmaal meer! 

Ben jij een software developer die goed een project kan overzien? Vind jij het leuk om met de klant te schakelen om het perfecte eindproduct te maken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer direct

Het Flux team 

Ons developmentteam zoekt een collega developer met veel ervaring op het gebied van Django/Python. Een expert die het leuk vindt om zijn kennis over te dragen aan de developers van onze klant, maar ook naar de (junior) collega’s in ons eigen team. Als senior developer ben je ook actief betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties.  

Sprint mee, dit ga je doen

Het spreekt voor zich dat je ruime ervaring moet hebben met Django/Python. Je bent op de hoogte van de mogelijkheden die deze mooie stack biedt en je weet hoe code op de juiste (nette) manier wordt geschreven. Je vindt het leuk om jouw kennis over te dragen. Hierbij zijn goede communicatieve vaardigheden een must. De klant hoort graag onze mening, ook al is dat soms iets wat de klant liever niet wil horen. Jij bent in staat om de klant op een prettige manier mee nemen in dit proces. 

Dit kan je verwachten

  • Een team met ervaren collega’s, die ook fan zijn van de mooie stack Django en Python 
  • Werk mee aan innovatieve producten voor interessante klanten 
  • Salaris tussen de € 3.500- € 5.000 (obv 40 uur) 
  • Goede pensioenregeling (5% vanuit ons, met mogelijkheid voor eigen inleg)  
  • 25 vrije dagen 
  • 8% vakantiegeld 
  • Flexibiliteit en thuiswerkmogelijkheden (wij werken veel op kantoor. Dit is gezellig en effectief)  
  • Veel competitie met Mario Kart en darten. Kan jij Robin verslaan? 

Jouw werkplek

Ons kantoor staat in de wijk Seghwaert in Zoetermeer en is met zowel de auto (voor de deur gratis parkeren), de fiets, als OV (de RandstadRail lijn 3 en 4 op 100m afstand) goed te bereiken. Bij Fluxility streven wij naar een goede werk/privébalans en lange samenwerkingen. Wij geven de voorkeur aan mensen die uit de regio komen. Minder reistijd, reisstress en je houdt meer tijd over voor je privéleven.  

Help jij onze klanten met maatwerk oplossingen? 

Als jij een passie hebt voor Django en Python en je wilt bijdragen aan spannende projecten, stuur dan je CV en motivatiebrief naar Dennis Kleijn om te solliciteren voor deze positie. We kijken uit naar jouw sollicitatie!  Heb je nog aanvullende vragen? Bel naar 079 - 889 4151 en we beantwoorden graag je vragen.

Nu solliciteren Vacature Software Architect