Senior software developer vacature

Ons team van developers maakt software op maat. We hebben steeds meer uitdagende projecten voor klanten. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leuke senior software developer om ons team te versterken.

Vind jij het leuk om aan innovatieve producten te werken? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om onze klanten blij te maken? Vind je het leuk om kennis met je collega's te delen? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu

Zoek jij?

Veel afwisseling in je werk, klanten blij maken en veel leren? Werken bij Fluxility betekent werken aan verschillende projecten. Hierbij kan je denken aan klantportalen, apps, websites, rekentools, planningtools en nog veel meer. Elk project heeft een gemeenschappelijk factor: het project moet meerwaarde hebben voor de klant! Wij denken kritisch mee over datgene wat er gebouwd gaat worden.

Vind jij het leuk om in teamverband te werken? Dan ben je bij ons aan goede adres. Wij werken (bijna) altijd in teamverband aan projecten. Elk teamlid heeft vanuit zijn expertise een rol in het project. Door deze vorm van samenwerking krijgt de klant een goed product en leren de developers van elkaar. Kennisoverdracht vinden wij heel belangrijk. Met z'n allen weten we nou eenmaal meer! 

Ben jij een software developer die goed een project kan overzien? Vind jij het leuk om met de klant te schakelen om het perfecte eindproduct te maken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer direct

Verantwoordelijkheden

Ben jij een senior software developer die goed een project kan overzien? Vind jij het leuk om met de klant te schakelen om het perfecte eindproduct te maken? Voor deze rol is een aantal jaar werkervaring belangrijk. Natuurlijk het liefst met dezelfde stack (Python, Django en React), maar dit is geen vereiste. Wij laten je graag meerwaarde van onze stack zien en als je nu al netjes programmeert dan pak je dit snel op.

Jij bent of hebt

•    HBO-denkniveau
•    Woonachtig in regio Zoetermeer; lange reistijden vinden we zo zonde!
•    Proactief en doortastend
•    Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
•    Gestructureerd en accuraat
•    Klantvriendelijk 

Over ons

Fluxility is al ruim 17 jaar een softwarebedrijf in Zoetermeer. Daarnaast valt ook marketingbureau Altijd Bekend onder onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt om zich te ontwikkelen en te groeien. Daarom vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk, lees er hier meer over.

Wat onze organisatie uniek maakt, zijn de 18 mensen die samen één team vormen. In het team zitten veel mannen (tussen de 22 en 42 jaar), maar ook meerdere vrouwen. Er worden tijdens de gezamenlijke lunch dus veel flauwe grappen gemaakt. Daar moet je dus wel een beetje tegen kunnen 😉 Regelmatig wordt er Mario Kart gespeeld. Kun jij Robin eindelijk van de troon stoten?

Wil je meer weten over je toekomstige collega’s? Kijk dan op deze pagina.

Wij bieden

•    Flexibiliteit wat betreft werkuren (goed te combineren met schoolgaande kinderen)
•    Salarisrange: € 3.500 - € 5.000 (op fulltime basis)
•    25 vrije dagen (op fulltime basis)
•    Pensioenregeling
•    Lunch op kantoor
•    Een gezellig team om uitjes, borrels en feestjes mee te organiseren

Enthousiast geworden? Wij ook! Dus laat snel van je horen, zodat we je kunnen uitnodigen op ons zonnige kantoor in Zoetermeer. Voor koffie en die beloofde flauwe grappen. Sollicitaties kunnen naar dennis@fluxility.com. Heb je nog aanvullende vragen? Bel naar 079 - 889 4151 en we beantwoorden graag je vragen.

Nu solliciteren