Django/Python Developer vacature

Django/Python Developer vacature

Ervaring met het ontwikkelen met Django/Python Parttime en Fulltime Zoetermeer
Al meer dan 15 jaar bouwen wij webapplicaties, het liefst met Django/Python. Door onze expertise en service kiezen klanten vaak voor een langdurige samenwerking. Met slimme applicaties maken wij de processen van klanten duidelijker en gemakkelijker. Fluxility groeit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid. Iemand die samen met ons lastige vraagstukken oplost en meebouwt aan maatwerk, websites, apps en software. Ben jij net als Fluxility een groot fan van Django en Python?

Django/Python Developer vacature

Al meer dan 15 jaar bouwen wij webapplicaties, het liefst met Django/Python. Door onze expertise en service kiezen klanten vaak voor een langdurige samenwerking. Met slimme applicaties maken wij de processen van klanten duidelijker en gemakkelijker. 

Fluxility groeit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid. Iemand die samen met ons lastige vraagstukken oplost en meebouwt aan maatwerk, websites, apps en software. 

Ben jij net als Fluxility een groot fan van Django en Python?

Solliciteer nu

Sprint mee, dit ga je doen

Werken bij Fluxility betekent werken aan verschillende projecten. Hierbij kun je denken aan klantportalen, apps, websites, rekentools, planningtools en nog veel meer. Elk project heeft een gemeenschappelijk doel: het project moet meerwaarde hebben voor de klant! Wij denken kritisch mee over wat gebouwd gaat worden.

Wij werken (bijna) altijd in teamverband aan projecten. Elk teamlid heeft vanuit zijn expertise een rol in het project. Zo krijgt de klant een goed product en leren de developers van elkaar. Kennisoverdracht vinden wij heel belangrijk. Met z'n allen weten we meer! 
Klinkt goed!

Wij zoeken jou

Je hebt ervaring met het ontwikkelen met Django/Python. Je bent op de hoogte van de mogelijkheden die deze mooie stack biedt en je weet hoe code op de juiste (nette) manier wordt geschreven.

Je hebt de communicatieve vaardigheden om kennis met collega’s en klanten te delen. De klant hoort graag onze mening, ook als de klant het liever niet wilt horen. Je bent in staat om de klant op een prettige manier mee nemen in dit proces. 

Jouw kwaliteiten

 • Ervaring met het ontwikkelen met Django/Python.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Onze flauwe, maar grappige (vinden we zelf) grappen kun je verstaan en begrijpen.
 • Je woont in de omgeving Zoetermeer (circa 45 minuten reistijd).
 • Je vindt het leuk om naar kantoor te komen.

Dit kan je verwachten

 • Werk mee aan innovatieve producten voor interessante klanten uit de regio.
 • Salaris tussen de € 3.500- € 5.000 (o.b.v. 40 uur).
 • Goede pensioenregeling (5% vanuit ons, met mogelijkheid voor eigen inleg).
 • 25 vrije dagen.
 • 8% vakantiegeld. 
 • Flexibiliteit en thuiswerkmogelijkheden (wij werken veel op kantoor. Dit is gezellig en effectief).
 • Veel competitie met Mario Kart en darten. Kan jij Robin verslaan? 

Jouw werkplek

Ons kantoor staat in de wijk Seghwaert in Zoetermeer en is met zowel de auto (voor de deur gratis parkeren), de fiets, als OV (de RandstadRail lijn 3 en 4 op 100m afstand) goed te bereiken.

Bij Fluxility streven wij naar een goede werk/privébalans en lange samenwerkingen. Wij geven de voorkeur aan mensen die uit de regio komen. Minder reistijd, reisstress en je houdt meer tijd over voor je privéleven.  

Help onze klanten met jouw Django/Python software 

Heb jij de passie voor Django en Python die wij zoeken? Solliciteer vandaag nog op deze mooie functie! We kijken uit naar jouw sollicitatie!  
Pas je niet 100% in het profiel, maar denk je een mooie toevoeging aan ons team te zijn? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Dennis Kleijn. 

Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact met ons op via 079 - 889 4151.

Solliciteer nu

Waarom kiezen voor Fluxility?

“Er zijn genoeg mogelijkheden om je te verdiepen of te specialiseren in een bepaald onderdeel. Als jij je kennis juist meer wilt verbreden is dat ook zeker mogelijk. Binnen dit vakgebied speelt ervaring een grote rol en Fluxility kan je hier heel goed mee op weg helpen.”

Robin Bögemann, Software developer

Open sollicitatie en stages

Stuur gerust een open sollicitatie naar dennis@fluxility.com. Geef hierin aan hoe jij het Flux-team kunt aanvullen, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je CV en reeds gemaakt werk mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Volg je een ICT of design-gerelateerde opleiding? Wil je een leerzame en bovenal leuke stageperiode tegemoet gaan? Stuur dan je CV, motivatie en reeds gemaakt werk (bijvoorbeeld een GitHub-account) naar contact@fluxility.com.

“We hebben elke keer weer nieuwe (en vaak innovatieve) producten. Ik mag werken met de nieuwste technieken en heb veel inspraak in hoe we die techniek inzetten.”

Raymond Tijhaar, Front-end developer

Wij zijn eigenwijze nerds

Bij Fluxility werken we vanuit een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij luisteren we aandachtig naar de wensen van de klant, maar durven we ook een tikkeltje eigenwijs te zijn. ‘Jij vraagt, wij voeren uit’ zit er bij ons vaak niet in.

Door het stellen van de juiste vragen gaan we namelijk op zoek naar de ware oorzaak van jouw probleem. We nemen naast de rol van uitvoerder dus ook vaak een adviserende rol in. 

Klanten mogen van ons een totaalconcept verwachten. Van de voorbereiding met uitvoerige intake tot de uitvoering van de werkzaamheden. En van de oplevering van het technische product tot het noodzakelijke onderhoud.

Fluxility regelt en ontzorgt, van A tot Z.

Lees meer over Fluxility