Senior software developer vacature

Senior software developer vacature

HBO-denkniveau Parttime en Fulltime Zoetermeer
Ons team van developers maakt software op maat. We hebben steeds meer uitdagende projecten voor klanten. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leuke senior software developer om ons team te versterken. Vind jij het leuk om aan innovatieve producten te werken? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om onze klanten blij te maken? Vind je het leuk om kennis met je collega's te delen? Solliciteer dan nu!

Zoek jij?

Veel afwisseling in je werk, klanten blij maken en veel leren? Werken bij Fluxility betekent werken aan verschillende projecten. Hierbij kan je denken aan klantportalen, apps, websites, rekentools, planningtools en nog veel meer. Elk project heeft een gemeenschappelijk factor: het project moet meerwaarde hebben voor de klant! Wij denken kritisch mee over datgene wat er gebouwd gaat worden.

Vind jij het leuk om in teamverband te werken? Dan ben je bij ons aan goede adres. Wij werken (bijna) altijd in teamverband aan projecten. Elk teamlid heeft vanuit zijn expertise een rol in het project. Door deze vorm van samenwerking krijgt de klant een goed product en leren de developers van elkaar. Kennisoverdracht vinden wij heel belangrijk. Met z'n allen weten we nou eenmaal meer! 

Ben jij een software developer die goed een project kan overzien? Vind jij het leuk om met de klant te schakelen om het perfecte eindproduct te maken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer direct

Verantwoordelijkheden

Ben jij een senior software developer die goed een project kan overzien? Vind jij het leuk om met de klant te schakelen om het perfecte eindproduct te maken? Voor deze rol is een aantal jaar werkervaring belangrijk. Natuurlijk het liefst met dezelfde stack (Python, Django en React), maar dit is geen vereiste. Wij laten je graag meerwaarde van onze stack zien en als je nu al netjes programmeert dan pak je dit snel op.

Jij bent of hebt

•    HBO-denkniveau
•    Woonachtig in regio Zoetermeer; lange reistijden vinden we zo zonde!
•    Proactief en doortastend
•    Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
•    Gestructureerd en accuraat
•    Klantvriendelijk 

Over ons

Fluxility is al ruim 17 jaar een softwarebedrijf in Zoetermeer. Daarnaast valt ook marketingbureau Altijd Bekend onder onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt om zich te ontwikkelen en te groeien. Daarom vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk, lees er hier meer over.

Wat onze organisatie uniek maakt, zijn de 18 mensen die samen één team vormen. In het team zitten veel mannen (tussen de 22 en 42 jaar), maar ook meerdere vrouwen. Er worden tijdens de gezamenlijke lunch dus veel flauwe grappen gemaakt. Daar moet je dus wel een beetje tegen kunnen 😉 Regelmatig wordt er Mario Kart gespeeld. Kun jij Robin eindelijk van de troon stoten?

Wil je meer weten over je toekomstige collega’s? Kijk dan op deze pagina.

Wij bieden

•    Flexibiliteit wat betreft werkuren (goed te combineren met schoolgaande kinderen)
•    Salarisrange: € 3.500 - € 5.000 (op fulltime basis)
•    25 vrije dagen (op fulltime basis)
•    Pensioenregeling
•    Lunch op kantoor
•    Een gezellig team om uitjes, borrels en feestjes mee te organiseren

Enthousiast geworden? Wij ook! Dus laat snel van je horen, zodat we je kunnen uitnodigen op ons zonnige kantoor in Zoetermeer. Voor koffie en die beloofde flauwe grappen. Sollicitaties kunnen naar dennis@fluxility.com. Heb je nog aanvullende vragen? Bel naar 079 - 889 4151 en we beantwoorden graag je vragen.

Nu solliciteren

Waarom kiezen voor Fluxility?

“Er zijn genoeg mogelijkheden om je te verdiepen of te specialiseren in een bepaald onderdeel. Als jij je kennis juist meer wilt verbreden is dat ook zeker mogelijk. Binnen dit vakgebied speelt ervaring een grote rol en Fluxility kan je hier heel goed mee op weg helpen.”

Robin Bögemann, Software developer

Open sollicitatie en stages

Hebben we momenteel geen openstaande vacatures, of spreken de vacatures jou niet aan? Stuur gerust een open sollicitatie naar dennis@fluxility.com. Geef hierin aan hoe jij het Flux-team kunt aanvullen, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je CV en reeds gemaakt werk mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Volg je een ICT of design-gerelateerde opleiding? Wil je een leerzame en bovenal leuke stageperiode tegemoet gaan? Stuur dan je CV, motivatie en reeds gemaakt werk (bijvoorbeeld een GitHub-account) naar contact@fluxility.com.

“We hebben elke keer weer nieuwe (en vaak innovatieve) producten. Ik mag werken met de nieuwste technieken en heb veel inspraak in hoe we die techniek inzetten.”

Raymond Tijhaar, Front-end developer

Wij zijn eigenwijze nerds

Bij Fluxility werken we vanuit een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij luisteren we aandachtig naar de wensen van de klant, maar durven we ook een tikkeltje eigenwijs te zijn. ‘Jij vraagt, wij voeren uit’ zit er bij ons vaak niet in.

Door het stellen van de juiste vragen gaan we namelijk op zoek naar de ware oorzaak van jouw probleem. We nemen naast de rol van uitvoerder dus ook vaak een adviserende rol in. 

Klanten mogen van ons een totaalconcept verwachten. Van de voorbereiding met uitvoerige intake tot de uitvoering van de werkzaamheden. En van de oplevering van het technische product tot het noodzakelijke onderhoud.

Fluxility regelt en ontzorgt, van A tot Z.

Lees meer over Fluxility