Dennis Kleijn

Over Dennis

Wat leuk dat je op mijn foto hebt geklikt. Mijn naam is Dennis Kleijn, de veertig inmiddels al aangetikt, en ik woon met mijn vrouw en twee tienerdochters in Zoetermeer. Sinds 2019 ben ik mede-eigenaar van Fluxility. Ik hou me vooral bezig met alles behalve programmeren. Mijn kerntaken liggen bij het aantrekken van nieuwe collega’s, het aangaan van samenwerkingen en het vinden van leuke nieuwe klanten.

Het leukste aan mijn werk vind ik het resultaat zien uit de goed uitgedachte strategieën. Natuurlijk is een klant die komt ‘aanwaaien’ erg prettig, maar een nieuwe klant via de bedachte marketingstrategie geeft meer voldoening. Daarnaast vind ik het erg leuk om de collega’s te zien groeien; zowel als professional en als mens.

Bij Fluxility werken allemaal verschillende soorten mensen, en er is een omgeving gecreëerd waarin iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd wordt om hoe hij/zij is. Een paar dingen hebben we gemeen; we willen de klant echt helpen, we zijn echte vakidioten en we hebben heel veel humor 😉

Als ik niet aan het werk ben doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Ik ga graag uiteten, hou van een wijntje (rood en lekker zwaar) en ik heb de speciaal biertjes ontdekt. Op sportgebied vind ik bijna alles met een balletje leuk, zo doe ik actief aan zaalvoetbal, sla ik regelmatig een balletje (tennis, squash, padel), en kijk ik graag naar sportwedstrijden op hoog niveau. De afgelopen jaren heeft het hardloopvirus ook bij mij toegeslagen. Ik kan je alles vertellen over trainen in de juiste hartslagzone. Een keer samen lopen?

Terug naar overzicht
Functie
Business development | Partner
Expertise
Marketing, Sales en HR
Hobbies
Bourgondisch leven, zaalvoetbal en hardlopen
LinkedIn