Raymond Tijhaar

Over Raymond

Hoi! Ik ben Raymond, geboren in Den Helder en woonachtig in Zoetermeer. Ik heb Communicatie en Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik gelijk mijn collega Jasper leren kennen. Destijds heb ik hem geïntroduceerd bij Fluxility, omdat hij nog een stage zocht.  

Mijn functie is front-end developer en ik houd mij bezig met design, interaction design (UX) en implementatie van stijl op zowel websites en (web)apps. 

Het leukste aan mijn werk vindt innovatieve oplossingen uitwerken, waardoor gebruikers van de websites of apps hun taken zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. We gebruiken vaak verschillende technieken om dit te implementeren, waaronder React en Django CMS.  

Bij Fluxility zijn de projecten lekker afwisselend. De ene keer maken we een app, de andere keer een website. Dit zorgt ervoor dat er geen sleur in de projecten zit. Geen dag is hetzelfde! Verder houd ik mijzelf goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, die komen dan goed van pas als we weer een nieuw project starten. 

Buiten werk om hou ik van een potje gamen, met mijn kinderen spelen en ik programmeer regelmatig aan mijn eigen recepten-app. De app gebruik ik vooral om met nieuwe technieken te spelen. Bijvoorbeeld de peer-to-peer (p2p) techniek genaamd hypercore. 

Terug naar overzicht
Functie
Developer
Expertise
Front-end en apps
Hobbies
Gamen, programmeren
LinkedIn