Programmeur die maatwerk software maakt

Software developer inhuren

Op zoek naar een ervaren software developer? Fluxility staat voor je klaar!  We zijn flexibel inzetbaar, waardoor het niet uitmaakt of je nou 10 uur of 100 uur per week ondersteuning nodig hebt.

Benieuwd naar ons opgeleverde werk? Bekijk dan onze softwarecases.

Bekijk cases

 

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs 
  • Snel inzetbaar
  • Wij adviseren en denken met je mee
  • Slechts één contactpersoon, geen gedoe met losse ZZP software developers

Ik wil een afspraak maken

Klant case: BCRG platform

Een vernieuwing van de database (platform) waarbij ook de data uit de verouderde website gemigreerd moest worden. De wensen van BCRG werden door Fluxility uitgewerkt en aangevuld met nuttige functionaliteiten. 

Web development inhuren

Een software ontwikkelaar inhuren is altijd spannend. Heeft deze persoon wel de juiste vaardigheden? Wat nou als diegene ziek wordt, komt mijn project dan stil te liggen? Bij Fluxility heb je hier geen last van. Bij ons huur je namelijk een heel development team! Je hoeft je daardoor nooit zorgen te maken over ziekteverzuim, schaalbaarheid en of de web developer wel de juist expertise heeft.

Onze specialiteit is Django en Python. We maken hier dan ook vele projecten in. Benieuwd naar onze kwaliteiten? Bekijk dan onze cases voor enkele praktijkvoorbeelden.

Naast ervaring in Django en Python hebben we ook ervaring met onder andere HTML, CSS, PHP, Javascript, Angular, ReactJS en Ionic. 

Neem nu contact op!

Wat is Django?

Django is een open-source web framework dat uitermate geschikt is voor het maken van websites en applicaties. Het is geschreven in Python. De voordelen van Django zijn voornamelijk de eenvoud en de efficiëntie.  

Software engineer Fluxility

Samenwerken met Fluxility

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Samen een bakkie doen?

Lars Blommers

"Onze softwareontwikkelaars staan voor je klaar! Ik bespreek graag je wensen."

Bel Lars Blommers 0798894151

Contactverzoek