App laten maken

Wil jij een mobiele of online app laten maken? Bijvoorbeeld omdat alleen een website niet voldoet?

Of het nu gaat om het beter bereiken van jouw community, het verbeteren van de werkprocessen van jouw mensen 'in het veld' of het ontsluiten van veel data op een klein scherm.

Fluxility is jouw partner op het gebied van applicaties! Van UX design tot de implementatie van jouw app.

Ik wil een afspraak maken!

test

App laten ontwikkelen: het proces

Kick-off

Een app laten maken kan niet zonder goede kick-off. We willen immers weten waarom jij een app wilt laten maken: wat is het doel? Op welke doelgroep richt jij je? Wil je een native app, progressive web app of een webapplicatie? En wat zijn jouw wensen? Geen zorgen, vanuit onze ervaring in diverse branches denken onze experts graag met jou mee! 

App design

Tijdens het app designproces besteden we aandacht aan het totaalplaatje voor en achter de schermen. Oftewel: het moet visueel aantrekkelijk zijn, maar tegelijkertijd ook gebruiksvriendelijk! Ontwerpen met het oog op de gebruikerservaring noemen we ook wel UX design. Binnen 2 weken bespreek je het app design samen met jouw vaste aanspreekpunt vanuit Fluxility. Zijn beide partijen tevreden? Dan gaan we door naar de ontwikkelfase.

App development & contactmomenten

Het voordeel van een app laten bouwen? Jij kunt achteroverleunen terwijl onze developers druk bezig zijn met het bouwen van jouw applicatie! Dit doen we vaak in Ionic: een open-source framework voor het bouwen van snelle en kwalitatieve apps. Dit gebruiken we bijvoorbeeld voor de bouw van een progressive web app. Tijdens de ontwikkelfase bespreken we regelmatig de voortgang en geven we demonstraties. Zo weet je precies waar wij mee bezig zijn.

Zijn er voor de ontwikkeling van jouw app koppelingen of rekenmodellen nodig? Geen punt bij internetbureau Fluxility! Ontdek meer over onze maatwerk softwareoplossingen.

Oplevering (nieuwe) applicatie

Doorgaans is jouw online of mobiele app het resultaat van een 3 maanden durende samenwerking. Kom je er niet helemaal uit bij het vullen van jouw applicatie, of heb je overige vragen? Geen zorgen, ons supportteam staat elke dag voor je klaar.

De support

Ervaren app ontwikkelaar in Zoetermeer

Met iedere nieuwe generatie smartphone ontstaan er mogelijkheden. En meer mogelijkheden betekent ook meer kansen! Kansen om jouw communicatiedoelstellingen en bedrijfsprocessen te verbeteren. Een app laten maken door Fluxility kan al vanaf de eerste generatie smartphone. 

Als ervaren app ontwikkelaar denken wij graag met je mee over de beste webapplicatie oplossing voor jouw vraagstuk. Of komen we er gezamenlijk achter dat je juist moet zoeken in de richting van maatwerk websites of software of maat. Leg jouw casus aan ons voor en ontdek het zelf!

Bekijk alvast ons werk  Bel Fluxility