ZZP software developer inhuren

Ben je op zoek naar een ervaren software developer? Fluxility staat voor je klaar! Onze developers kunnen op afstand deelnemen aan jouw softwareproject. Bij ons heb je een uitgebreide selectie ontwikkelaars, variërend van junioren tot experts.

Wat nog beter is, is dat je bij ons toegang krijgt tot een volledig team van ontwikkelaars in plaats van slechts een individuele ZZP software developer. Dit betekent dat je project nooit stagneert, je je geen zorgen hoeft te maken over het vertrek van een ZZP'er of kennisgebrek bij de developer. Onze ontwikkelaars profiteren uiteraard van elkaars ondersteuning, wat ZZP-developers missen.

Wil je meteen aan de slag? Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Nu een software developer inhuren

 

Klant case: BCRG platform

Een vernieuwing van de database (platform) waarbij ook de data uit de verouderde website gemigreerd moest worden. De wensen van BCRG werden door Fluxility uitgewerkt en aangevuld met nuttige functionaliteiten. 

Onze vaardigheden

Het aannemen van een ZZP software developer kan altijd spannend zijn. Zijn de vaardigheden van deze persoon wel voldoende? Wat als de ZZP software developer ziek wordt en mijn project tot stilstand komt? Bij Fluxility hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wanneer je met ons in zee gaat huur je namelijk niet alleen een individuele developer in, maar een heel ontwikkelingsteam! Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over ziekteverzuim, schaalbaarheid en de expertise van de ontwikkelaar.

Onze vaardigheden omvatten onder andere programmeren in Python, JavaScript, HTML, CSS en TypeScript. We werken met frameworks zoals Django, Ionic, React en Angular.

Benieuwd naar onze kwaliteiten? Bekijk dan onze cases voor enkele praktijkvoorbeelden. Ben je al overtuigd? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Fluxility?

✓ Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs
Snel en flexibel inzetbaar
Wij adviseren en denken met je mee
Slechts één contactpersoon, geen gedoe met losse ZZP software developers

Ik wil een afspraak maken

Nederlandstalige software developers

Al onze programmeurs zijn Nederlandstalig, waardoor we binnen ons team een uniforme communicatie hanteren en op dezelfde uren werken. Dit stelt ons in staat naadloos te integreren in jouw project, zelfs in multidisciplinaire teams.

Onze softwareontwikkelaars werken volledig op afstand. Uiteraard is het mogelijk dat een ontwikkelaar fysiek aanwezig is bij vergaderingen, briefings of besprekingen.

Ben je geïnteresseerd in het benutten van onze expertise? Aarzel dan niet om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen!

Kennismakingsgesprek aanvragen

Even kennismaken?

Als frontender zorg ik dat je website er tiptop uitziet! Elke pixel telt. Daarnaast werk ik graag aan apps in React.

Raymond Tijhaar, HTML, CSS, React

Problemen met een database? Softwarekoppeling nodig? Ik zorg dat jouw softwareproject zo soepel mogelijk verloopt!

Jeffrey de Lange, Python, Django, Ionic

Mijn jarenlange programmeerervaring zet ik graag in voor jouw bedrijf. Als senior developer heb ik de kennis en kunde om je project in goede banen te leiden.

Wouter Kleijn Heerenbrink, Python, Django, JavaScript

Deze klanten hebben wij al geholpen

Software engineer Fluxility

Samenwerken met Fluxility

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben. Uiteraard moet er voor beide partijen een goede match zijn voordat de samenwerking van start gaat.

Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Ons team werkt doorgaans volgens het agile-principe. Door middel van sprints leveren we wekelijks een deelproduct op.