Projectmanager vacature

Projectmanager vacature

Je bent gewend om te werken met tickets, sprints, Agile en scrum. Full time Zoetermeer
Met een groeiend aantal boeiende projecten voos ons diverse klantenbestand zijn we op zoek naar een getalenteerd projectmanager. In deze rol ben jij hét contact tussen de klanten en ons team.

Projectmanager vacature

Vanuit Zoetermeer storten we met Fluxility ons al meer dan 17 jaar vol passie op zowel uitdagende als buitengewoon interessante projecten. Ons team van developers staat garant voor op maat gemaakte software van topkwaliteit. Met een groeiend aantal boeiende projecten voor ons diverse klantenbestand zijn we op zoek naar een getalenteerd projectmanager. In deze rol ben jij hét contact tussen de klanten en ons team. Je bent niet alleen het eerste aanspreekpunt voor de klanten, maar ook een belangrijke schakel binnen ons team. Samen zorgen we ervoor dat de wensen van de klant worden omgezet in passende software-oplossingen. 

Solliciteer nu

Zoek jij?

Veel afwisseling in je werk, klanten blij maken en veel leren? Werken bij Fluxility betekent werken aan verschillende projecten. Hierbij kan je denken aan klantportalen, apps, websites, rekentools, planningtools en nog veel meer. Elk project heeft een gemeenschappelijk factor: het project moet meerwaarde hebben voor de klant!

Vind jij het leuk om in teamverband te werken? Dan ben je bij ons aan goede adres. Wij werken (bijna) altijd in teamverband aan projecten. Elk teamlid heeft vanuit zijn expertise een rol in het project. Door deze vorm van samenwerking krijgt de klant een goed product en leren de developers van elkaar. Kennisoverdracht vinden wij heel belangrijk. Met z'n allen weten we nou eenmaal meer! 

Ben jij een projectmanager die goed meerdere projecten tegelijkertijd kan overzien? Vind jij het leuk om met de klant te schakelen om het perfecte eindproduct te maken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer direct

Profiel, ervaring & skills

Als projectmanager bij Fluxility ben je verantwoordelijk voor het effectief coördineren en leiden van projecten van concept tot oplevering. Je fungeert als belangrijkste schakel tussen onze klanten en developers, waarbij je ervoor zorgt dat de communicatie soepel verloopt en de verwachtingen worden overtroffen. Door middel van doelgerichte planning en organisatie zorg je ervoor dat projecten op tijd worden afgerond, terwijl je de kwaliteit en de deliverables bewaakt. Daarnaast zorg je dat de developers aan de slag kunnen en wat de vervolgstappen voor ze zijn.

Jij bent een strategische probleemoplosser, die snel kan schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten om de doelstellingen van de projecten te behalen. Daarnaast herken jij je in het onderstaande profiel:

 • Je staat sterk in je schoenen (je moet je collega of de klant wel eens wat pittiger aanspreken)
 • Je bent organisatorisch sterk om meerdere projecten in goede banen te leiden
 • Je bent een verbinder. Binnen het Flux-team, maar ook met de klanten
 • Je bent het aanspreekpunt voor vragen, en ook problematiek wordt bij jou aangekaart
 • Je stuurt het team (developers en designers) aan, zodat iedereen weet wat er gedaan moet worden en wat de prioriteiten zijn
 • Je overziet de capaciteit van het team, en bewaakt de planning
 • Je draagt de zorg over correcte administratie van projecten met gebruik van Jira
 • Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen
 • Je bent gewend om te werken met tickets, sprints, Agile en scrum.
 • Je bent een echte teamplayer. Wij hebben dit hoog in het vaandel staan
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (pré) in zowel woord als geschrift

Dit kan je verwachten

 • Werk mee aan innovatieve producten voor interessante klanten uit de regio
 • Uitdagende projecten bij mooie klanten
 • Salarisrange € 3.500 – € 4.500 obv 40 uur
 • Goede pensioenregeling (5% vanuit ons, met mogelijkheid voor eigen inleg)
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Een bonusregeling
 • Laptop
 • Flexibiliteit en thuiswerkmogelijkheden (wij werken veel op kantoor. Dit is gezellig en effectief)
 • Elke dag lunch, lekkere koffie en genoeg (ook gezonde) snacks
 • Een gezellig team om uitjes, borrels en feestjes mee te organiseren

Over ons

Fluxility is al ruim 17 jaar een softwarebedrijf in Zoetermeer. Daarnaast valt ook marketingbureau Altijd Bekend onder onze organisatie. Wat onze organisatie zo uniek maakt, zijn de mensen die samen één team vormen. In het team zitten verschillende expertises en door deze te combineren kunnen zetten we mooie prestaties neer. 

Wil je meer weten over je toekomstige collega’s? Kijk dan op deze pagina.

Jouw werkplek

Ons kantoor staat in de wijk Seghwaert in Zoetermeer en is met zowel de auto (voor de deur gratis parkeren), de fiets (wist je dat Zoetermeer nummer 1 fietsstad van Nederland is?), als OV (de randstadrail lijn 3 en 4) goed te bereiken. Wij geven de voorkeur aan mensen die uit de regio komen. Minder reistijd, reisstress en je houdt meer tijd over voor je privéleven.

Ben jij de Projectmanager die wij zoeken?

Enthousiast geworden? Wij ook! Dus laat snel van je horen, zodat we je kunnen uitnodigen op ons zonnige kantoor in Zoetermeer. Voor koffie en die beloofde flauwe grappen. Sollicitaties kunnen naar dennis@fluxility.com. Heb je nog aanvullende vragen? Bel naar 079 - 889 4151 en Dennis beantwoordt graag je vragen.

Nu solliciteren

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.'  

Waarom kiezen voor Fluxility?

“Er zijn genoeg mogelijkheden om je te verdiepen of te specialiseren in een bepaald onderdeel. Als jij je kennis juist meer wilt verbreden is dat ook zeker mogelijk. Binnen dit vakgebied speelt ervaring een grote rol en Fluxility kan je hier heel goed mee op weg helpen.”

Robin Bögemann, Software developer

Open sollicitatie en stages

Stuur gerust een open sollicitatie naar dennis@fluxility.com. Geef hierin aan hoe jij het Flux-team kunt aanvullen, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je CV en reeds gemaakt werk mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Volg je een ICT of design-gerelateerde opleiding? Wil je een leerzame en bovenal leuke stageperiode tegemoet gaan? Stuur dan je CV, motivatie en reeds gemaakt werk (bijvoorbeeld een GitHub-account) naar contact@fluxility.com.

“We hebben elke keer weer nieuwe (en vaak innovatieve) producten. Ik mag werken met de nieuwste technieken en heb veel inspraak in hoe we die techniek inzetten.”

Raymond Tijhaar, Front-end developer

Wij zijn eigenwijze nerds

Bij Fluxility werken we vanuit een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij luisteren we aandachtig naar de wensen van de klant, maar durven we ook een tikkeltje eigenwijs te zijn. ‘Jij vraagt, wij voeren uit’ zit er bij ons vaak niet in.

Door het stellen van de juiste vragen gaan we namelijk op zoek naar de ware oorzaak van jouw probleem. We nemen naast de rol van uitvoerder dus ook vaak een adviserende rol in. 

Klanten mogen van ons een totaalconcept verwachten. Van de voorbereiding met uitvoerige intake tot de uitvoering van de werkzaamheden. En van de oplevering van het technische product tot het noodzakelijke onderhoud.

Fluxility regelt en ontzorgt, van A tot Z.

Lees meer over Fluxility