Andrea van de Veen

Over Andrea

Hi, ik ben Andrea, 28 jaar oud en woonachtig in Zoetermeer. Vanuit het mooie Bunschoten-Spakenburg ben ik in 2019 samen met mijn 2 katten voor de liefde verhuisd naar Zoetermeer. Na de lockdowns te hebben overleefd mochten wij in 2021 ons zoontje op de wereld verwelkomen.

Bij Fluxility zal ik aan de slag gaan als office manager, een leuke veelzijdige functie waarbij ik verschillende taken op mij mag nemen om de #officeLife op rolletjes te laten lopen. Het leukste hieraan lijkt mij de afwisseling, ruimte voor creativiteit en contact met alle collega's. Hiervoor heb ik support en klantenservice functies gehad bij verschillende bedrijven zoals Bol.com, een schoolfotograaf en een helpdesk voor een softwarebedrijf.

Naast werken houd ik van actief bezig zijn, zoals sporten en wandelen. Sinds kort heb ik een mooie grote tuin en zal ik hopelijk in het voorjaar mijn grote droom van een moestuin laten uitkomen! De voorbereidingen zijn al in volle gang... Verder mag je me normaal 's nachts wakker maken voor een lekkere kop koffie, maar sinds de komst van onze kleine vriend kun je me beter niet wakker maken. Dat doet hij zo nu en dan wel voor je.. ;)

Terug naar overzicht
Functie
Office manager
Expertise
Klantenservice en kantoorondersteuning
Hobbies
Sporten, wandelen, tuinieren en creatief bezig zijn
LinkedIn