Eline Lelieveld

Over Eline

“Goedendag Fluxility je spreekt met Eline”. Herkennen jullie mij al? Vaak als je Fluxility belt krijg je mij aan de lijn. Ik sta klaar om je te helpen met jouw vragen omtrent de werking van het Django CMS. Maar ook denk ik graag met je mee om bepaalde doelen op of via je website te behalen. Want naast het beantwoorden van vragen ben ik een proactieve projectmanager met een marketing achtergrond. Wanneer jij je handtekening hebt gezet op de offerte zullen wij veel contact hebben met betrekking tot de doelen die je wilt behalen, page flows, designs en nog veel meer. Uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie! 

Ik vind het heerlijk wanneer de ontwikkelde producten doen en kunnen wat we van tevoren hebben bedacht en afgesproken. Van eigenlijk helemaal niks, naja wat letters op een scherm, maken we met elkaar een functioneel product wat er vaak ook nog mooi uit ziet. Het uitdenken van pageflows, de designs verder uitwerken en de developers een beetje houvast bieden is wat mijn werk leuk maakt. Developers zijn tot nu bij Fluxility allemaal slimme mannen en deze mannen hebben of oog voor (te veel) detail of kunnen wel eens te veel nadenken over hoe iets moet werken.  Voor mij is er dan niks leukers om hen te helpen het grotere plaatje te zien en te kunnen helpen bij de beslissing te maken. Dit maakt ook echt dat we een goed team zijn met z’n alle. Iedereen heeft kwaliteiten en al onze kwaliteiten brengen we samen voor het ideale product. 

Ik kom uit Zoetermeer, woon er nog steeds. Maar maak om het aantal dagen een uitstapje naar Den Haag, want daar handbal ik en woont mijn vriend. Handballen is iets wat ik al meer dan 24 jaar doe op een leuk niveau, maar laat er inmiddels niet alles meer voor. Want een etentje met vrienden, een wijntje en wat bordspelletjes is wat ik tegenwoordig ook kan waarderen.  

Terug naar overzicht
Functie
Projectmanager
Expertise
Jouw project begeleiden
Hobbies
Handballen en eten
LinkedIn