Jasper Bok

Over Jasper

Ik ben Jasper. Ik woon (hopelijk niet lang meer) in Amsterdam en ben programmeur bij Fluxility. Ik werk voornamelijk aan de websites die we opleveren, maar besteed ook aandacht aan software die intern bij Fluxility wordt gebruikt. Ook schrijf ik documentatie wanneer ik daar tijd voor heb. 

Het gelukkigst word ik als ik saaie taken kan automatiseren, code op kan frissen of aan onze documentatie kan werken. Ik hou van ordenen en standaardiseren dus in die taken kan ik mijn hart kwijt. 

Ik vind het werken bij Fluxility leuk (ik ben niet zomaar teruggekomen na mijn eerdere vertrek) omdat het een klein en informeel team is waar mijn mening ook gehoord wordt. Daarnaast leer ik ook weer veel van mijn collega’s, omdat in zo’n klein team de communicatie snel en natuurlijk verloopt. Je stelt dus makkelijk vragen aan elkaar. 

Naast mijn werk houd ik me hoofdzakelijk bezig met gamen, wandelen en lezen. Ik houd van oude (informatieve) boeken en kaarten en mag dan ook graag door bijvoorbeeld oude atlassen of geïllustreerde woordenboeken of encyclopedieën bladeren. 

Terug naar overzicht
Functie
Developer
Expertise
Software
Hobbies
Gamen, wandelen en lezen
LinkedIn