Matthijs van der Harst

Over Matthijs

Ik ben Matthijs van der Harst, 22 jaar en werkzaam als developer bij Fluxility. Ik verzorg de website met een fris uiterlijk en hou daarbij rekening met de nieuwste technieken die er zijn op dat moment. 

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik een design krijg en al vrij snel een goed product aan de hand van dat design neer kan zetten. Hier gaat het vooral om dat de kleurstelling van de website juist is en dat alles consistent is, zodat je een overzichtelijke en rustige website als eindresultaat hebt. 

Bij Fluxility is de sfeer erg gezellig. Je kan alles zeggen en er worden veel grappen gemaakt. Ook vind ik het persoonlijk heel fijn dat je wordt losgelaten in je werkzaamheden. Achteraf kijken we er gezamenlijk naar en zetten we de puntjes op de i. 

Naast werk hou ik van sporten. Het is heerlijk om na een werkdag even alles eruit te gooien in de sportschool. Ook ben ik graag bezig met het leren van nieuwe programmeertalen, om te kijken wat er allemaal is en of het bij mij past. En natuurlijk staat lekker op de bank hangen ook op mijn lijstje! Want wie hard werkt, moet ook goed uitrusten. 

Terug naar overzicht
Functie
Developer
Expertise
Front-end
Hobbies
Sporten en bankhangen
LinkedIn