Wouter Klein Heerenbrink

Over Wouter

Mijn naam is Wouter Klein Heerenbrink. Ik ben een van de oprichters van Fluxility. Mijn focus binnen het bedrijf ligt op het ontwikkelen van goede software voor onze klanten. Daarbij is mijn focus door de jaren heen verschoven naar niet alleen zelf goed ontwerpen en ontwikkelen, maar ook zorgen dat mijn collega's dit kunnen. Dit doe ik door een goede (ontwikkel)omgeving te faciliteren en veel kennisoverdracht te stimuleren. 

Wat ik fijn vind aan de sfeer bij Fluxility is dat we met zijn allen in ontwikkeling zijn. Doordat het team telkens groeit moet je blijven kijken hoe je elkaars talenten het beste benut. Wanneer je daarin het juiste evenwicht bereikt geeft dan ontzettend veel energie! Gelukkig is iedereen bij Fluxility ontzettend leergierig en gemotiveerd om samen het beste uit zichzelf te halen.

Mijn grootste hobby zijn momenteel mijn kinderen Thomas en Justin. Ik kan daar al mijn energie in kwijt en krijg daar veel energie voor terug. Verder hou ik erg veel van theater en ben ik in mijn vrije tijd actief als theatertechneut bij Theater Ludens. Als ik nog tijd over heb, ga ik graag stukken fietsen. Zo ben ik een heel eind met alle gemeentehuizen van Zuid-Holland aan fietsen (één per keer). Zo kom je nog eens op plekken waar je anders niet zo gauw zou komen!

Terug naar overzicht
Functie
Senior developer | Partner
Expertise
Projectmanagement, algoritmes, Python
Hobbies
Familieleven, theater, fietsen
LinkedIn