Django ontwikkeling

Op zoek naar een betrouwbare partij voor Django ontwikkeling? Mooi, dan ben je op de juiste pagina beland!

Onze ervaren programmeurs maken van jouw Django project een succes. Of je nou een webapplicatie wilt, een website met het Django CMS of een (andere) geavanceerde applicatie.

Meer dan 17 jaar ervaring
Groot portfolio met gerenommerde opdrachtgevers
10+ developers staan voor je klaar

Vraag meer informatie aan

Django webapplicatie

Django is een perfect framework om een webapplicatie in te maken. Vanwege de grote focus op veiligheid is het systeem betrouwbaar, ook voor veelgebruikte applicaties die gebruikmaken van privacygevoelige data. Daarnaast is een Django webapplicatie bovengemiddeld snel, omdat er gebruik gemaakt wordt van de programmeertaal Python. Die taal maakt met relatief weinig code krachtige berekeningen en functies. Het gevolg is een lichtgewicht applicatie die complexe berekeningen kan maken.

Wij maken regelmatig webapplicaties voor voornamelijk de bouw-, installatie- en medische sector. Uiteraard zijn we niet gebonden aan deze sectoren en hebben we een portfolio vol met gevarieerde opdrachtgevers. We denken graag mee om van jouw casus een groot succes te maken.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij die met je meedenkt? Fluxility is je perfecte samenwerkingspartner! Vraag nu een kennismakingsgesprek aan.

Vraag een kenningsmakingsgesprek aan

Django website

Op zoek naar een website met het Django CMS? Wij hebben inmiddels al honderden bedrijven geholpen aan een prachtige maatwerk website! Omdat wij al meer dan 15 jaar met Django werken, durven wij te stellen dat wij één van de beste Django-partijen in Nederland zijn.

Uiteraard integreren we je systemen graag met de website. Zo kunnen we de gegevens uit ingevulde contactformulieren automatisch in je CRM-systeem verwerken, of koppelen we je ERP-systeem aan een ledenportaal. Op deze manier maken wij je organisatie efficiënter en winstgevender.

Vraag een offerte aan

Klantcasus: CKC & Partners

Een vernieuwing van de database (platform) waarbij ook de data uit de verouderde website gemigreerd moest worden. De wensen van BCRG werden door Fluxility uitgewerkt en aangevuld met nuttige functionaliteiten. 

Sparringpartner nodig?

Op zoek naar iemand om mee te sparren over je Django project? Wij helpen je graag!

Als je de enige programmeur in het bedrijf bent heb je geen eenvoudige taak. Wanneer je tegen problemen aanloopt, wordt je aan je lot overgelaten. Ga daarom in gesprek met ons, onze ervaren programmeurs helpen je graag! In een goede sparsessie bespreken we je project en tegen welke zaken je aanloopt.

Is je project al klaar? Ook dan zijn we nog van toegevoegde waarde! Wij reviewen graag je code. Onze senior developers doen regelmatig aan code reviews, waarin ze je code doorspitten om verbeterpunten te vinden. Zo wordt je huidige project nóg beter en voorkom je frustratie bij je werk-/opdrachtgever.

Nu een sparsessie inplannen

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

Regelmatig maken we een programma van eisen voor nieuwe klanten. Hierin maken we een uitgebreid verslag van je huidige softwarelandschap en beschrijven we waar de nieuwe software aan moet voldoen. Zo wordt nooit die ene API vergeten, of die ene applicatie. Door deze rapportage krijg je een goed inzicht in je huidige softwaresystemen, maar weet je ook direct wat er gemaakt moet worden. Omdat de data zo specifiek is, kan je zelfs bij anderen zeer gericht een offerte aanvragen.

Vraag meer informatie aan

Programmeren in Django en Python is als fietsen zonder zijwieltjes. Als je programmeert in deze taal, kan je ook écht programmeren.

Wouter Klein Heerenbrink, Partner & senior developer

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Django oplossing

Inmiddels hebben we al honderden klanten mogen helpen met een oplossing in Django! Van maatwerk websites tot geavanceerde rekentools. Van deelnemersportalen met ERP-koppelingen tot webapplicaties voor de installatiebranche.