Klantenportaal laten maken

Wil je een klantenportaal laten maken voor je bedrijf? Fluxility heeft veel ervaring met het maken van klantenportalen. Wij koppelen al je bedrijfssoftware aan elkaar en stellen deze toegang beschikbaar voor al je klanten in een visueel aantrekkelijk portaal.

Waarom een klantenportaal?

✓ Automatiseer processen die de klant zelf kan doen
✓ Alle informatie beschikbaar voor je klanten
✓ Alle gegevens privacyvriendelijk bewaard

Vraag een offerte aan

Klant case: CKC

Voor het CKC hebben we een nieuwe website gemaakt met klantportaal. Daarnaast hebben we alle software gekoppelt aan het ERP-systeem, waardoor veel processen zijn geautomatiseerd.

Maatwerk klantenportaal

Een klantenportaal vergt altijd maatwerk. Al je bedrijfssoftware moet natuurlijk met elkaar gaan 'samenwerken' en aan elkaar gekoppeld zijn. Wellicht wil je een relatief simpel portaal waar klanten hun facturen kunnen inzien. Of wil je juist een alles-in-een oplossing waar vele handmatige processen geautomatiseerd worden. Want waarom zou je in tijden van personeelstekort handmatig werkzaamheden verrichten, als software dit volautomatisch kan oplossen?

Zo maakten wij voor BCRG een portaal waar fabrikanten een aanvraag kunnen doen voor een kwaliteitsverklaring van hun producten. In een portaal vullen ze het aanvraagformulier in en sturen ze vereiste documenten. Vervolgens beoordeelt BCRG de aanvraag. Is de aanvraag geslaagd? Dan maakt de software automatisch een officiële kwaliteitsverklaring! Is de aanvraag afgekeurd? Dan stuurt BCRG met één druk op de knop een melding naar de aanvrager.

Het automatiseren van deze processen binnen het klantenportaal scheelt BCRG een hoop werk. Meer weten?

Bekijk de BCRG casus

Waarom kiezen voor Fluxility?

  • Ervaring met software sinds 2007
  • Een ervaren team aan Nederlandse programmeurs 
  • Snel inzetbaar
  • We zijn perfectionistisch tot op het punt dat het vervelend begint te worden
  • Je krijgt een projectmanager toegewezen waar je met al je vragen terecht kan

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Maak een vrijblijvende afspraak

Wat is een klantenportaal?

Een klantenportaal is een digitale omgeving voor klanten en bedrijven. Het biedt toegang tot informatie, producten, diensten en een eenvoudigere manier om contact te maken. Klanten kunnen bijvoorbeeld persoonlijke info beheren, producten bekijken, facturen betalen en support aanvragen, zonder afhankelijk te zijn van een medewerker. Het verbetert de efficiëntie voor bedrijven en klanttevredenheid door duplicerende taken en veelgestelde vragen te automatiseren.

Bedrijven krijgen meer tijd voor waardevolle taken en klanten krijgen meer zelfbediening en controle. Een klantenportaal is dus een effectieve manier voor bedrijven om communicatie te verbeteren en processen efficiënter te maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar is ook erg gebruikersvriendelijk voor de klant.

Bekijk ons portfolio

Benieuwd naar het werk wat wij gemaakt hebben? Bekijk dan onderstaande klantcasussen!