API-koppeling laten maken

Wil je een softwarekoppeling laten maken? Fluxility helpt bedrijven al sinds 2007 met het automatiseren van systemen en programma’s door voor hen een API-koppeling te maken!

We maken graag een API-koppeling voor jouw organisatie. Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek, of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Vraag een offerte aan

API laten maken

Wil jij je bedrijf (verder) automatiseren? Een API-koppeling biedt de oplossing!

Met een API-koppeling is het mogelijk om twee softwaresystemen met elkaar te laten ‘praten’. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om je voorraadsysteem te koppelen aan je website, waardoor je personeel niet meer urenlang handmatig data moet invoeren in twee systemen. Of laat een ERP-koppeling ervoor zorgen dat meerdere bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden.

Een API-koppeling laten maken scheelt geld, tijd én frustratie! Bovendien maakt software geen fouten, waar mensen die wel maken.

Fluxility is de partner voor elk bedrijf. In het verleden hebben we al honderden bedrijven mogen helpen met het automatiseren van systemen en programma’s. Hiermee hebben we ze een hoop tijd en ellende bespaart. Wil jij dit ook voor jouw bedrijf?

Nu contact opnemen

Casus: CKC & Partners

Bekijk hoe we het tijdrovende en foutgevoelige processen van CKC & partners automatiseerde door een softwarekoppeling.

Door de koppeling wordt het lesaanbod uit het ERP-systeem automatisch gesynchroniseerd, is het administratieve proces zoveel mogelijk geautomatiseerd en kunnen cursisten zich eenvoudig (her)inschrijven voor muzieklessen door een op maat gemaakt klantportaal.

Bekijk klantcasus

Samenwerken met Fluxility

Een succesvolle samenwerking begint met een goede introductie. We leren jou en je bedrijf graag goed kennen voordat we aan de slag gaan.

Door je wensen te bespreken komen we er al snel achter of we je met een API-koppeling écht goed helpen, of dat we misschien zelfs een betere oplossing kunnen bedenken. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. 

Maak nu een afspraak!

Deze klanten hebben wij al geholpen

API in Python

Onze API's maken we in de meeste gevallen in de programmeertaal Python. Deze krachtige taal is erg efficiënt, wat resulteert in een code met relatief weinig regels. Het gevolg? Een 'schone' code met een snelle laadtijd.

Welke bedrijfsprocessen wil jij automatiseren? We denken graag met je mee! Neem daarom nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Plan een kennismakingsgesprek in

API

Programma van eisen

Heb je nog geen duidelijk programma van eisen? Wij stellen graag een adviesrapport op, zodat je een goede beschrijving hebt van jouw wensen. In dit adviesrapport brengen we je huidige softwarelandschap in kaart. Daarna schetsen we de gewenste oplossing. Hierdoor weet je precies wat er gemaakt moet worden, waardoor je een goede indicatie krijgt van de kosten.

Met dit adviesrapport is het mogelijk om vergelijkbare offertes aan te vragen. Dit doe je natuurlijk bij ons, maar het staat je vrij dit vervolgens ook te doen bij anderen. Met een goed programma van eisen heb je meer garantie op een goed product en vergelijk je eenvoudiger offertes.

De kosten van het adviesrapport variëren sterk en zijn bijvoorbeeld afhankelijk van welke software je momenteel hebt en wat je wilt bereiken met de nieuwe software. We geven je graag een indicatie van de kosten voordat we aan de slag gaan.

Vraag een adviesrapport aan

Veelvoorkomende API's

Door het gebruikmaken van een API worden je bedrijfsprocessen efficiënter. Het zorgt ervoor dat je applicaties met elkaar gaan "praten". Het doel is communicatie tussen je huidige software, waardoor je dubbele data of verkeerde invoer door menselijke fouten voorkomt.

Regelmatig krijgen we de vraag om een API te ontwikkelen voor veelvoorkomende software zoals: 

Administratieve systemen 

 • Afas API-koppeling 
 • Lightspeed API-koppeling 
 • Twinfield API-koppeling 
 • Visma API-koppeling 
 • Navision API-koppeling, Microsoft Dynamics 
 • SAP API-koppeling 
 • Exact API koppeling op maat

Identity Servers (OAuth) 

 • Microsoft Idendity Server & ActiveDirectory 
 • Auth0 
 • SURFConext 
 • Google Account (Gmail) 
 • Facebook
 • Twitter 

E-commerce oplossingen

 • Mailchimp API-koppeling
 • Woocommerce API-koppeling
 • Wordpress API-koppeling
 • API-koppeling met CRM-systemen
 • Magento API-koppeling

Wat kost een API-koppeling laten maken?

De kosten voor het laten maken van een API-koppeling kunnen sterk variëren, afhankelijk van de software die gekoppeld moet worden. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de complexiteit van de systemen, het aantal gewenste functionaliteiten en de benodigde ontwikkeltijd.

In veel gevallen is maatwerk nodig om een naadloze integratie tussen de betreffende systemen te realiseren. Wij helpen natuurlijk graag om de situatie in kaart te brengen en zo een goede offerte op te stellen. Neem daarom nu contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Bekijk ons portfolio

We hebben al honderden bedrijven mogen helpen met een softwareoplossing op maat. Bekijk hieronder ons portfolio.