Portfolio

Fluxility heeft voor veel mooie bedrijven en organisaties mogen werken. In onze klantengroep zitten veel organisatie uit Zoetermeer, de installatie- en bouwbranche en de overheid.  Stuk voor stuk klanten en projecten waar wij trots op zijn.

Hieronder is een deel van de maatwerkoplossingen (registers, rekenplatformen),  unieke websites en mooie apps en te bekijken. Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wij vertellen je er graag mee over.

 Bel onsMail ons

 

7 / 7

"Als je alle talenten bij elkaar brengt dan heb je Fluxility. Klantgericht, kundig, creatief en innovatief zijn de woorden die bij het bedrijf Fluxility tot zijn recht komen."

Mariëlle van Velsen Mede-eigenaar De praktijk voor Logopedie de Leyens

"Een groep ambitieuze enthousiaste mensen die zich volledig inzetten om de klant het juiste gevoel te geven! Ze zijn behulpzaam, doelgericht en bieden de juiste oplossing. Mijn ervaring met Fluxility is meer dan positief!"

Hans van den Berg Voorzitter businessclub DSO

"Fluxility heeft een team van professionals die allen hun vak beheersen. Dit resulteert in een website met een uniek design, responsieve karakter en een uitstekend CMS. Wij zijn meer dan tevreden."

Pim ten Pierick Mede-eigenaar TPM Groep

"De website die voor OSVS is ontwikkeld voldoet aan de eisen die wij er aan stellen en is zeer gebruikersvriendelijk bij te werken. De service en persoonlijke aandacht van Fluxility kan als voorbeeld voor anderen dienen. De relatieborrels zijn een aanrader"

Wim Kokx Directeur-bestuurder OSVS

"Fluxility heeft de tijd genomen om te doorgronden wat onze nieuwe website moest uitstralen. Zorgvuldig en geduldig, totdat wij helemaal tevreden waren. Goede samenwerking!"

Leonie Bettonvil Advocaat bij Bos Van der Burg Advocaten

"Als Fluxility doelt op flexibility en possibility dan is de naam goed gekozen. Een team van jonge professionals die snel, secuur, creatief en servicegericht werken. Resultaat: een prima werkende site met veel mogelijkheden. Deze mensen staan hun mannetje!"

Rogier Helwig Artistiek directeur Theater Ludens

"Tijdens de ontwikkeling van de website was het erg fijn om altijd te kunnen bellen of langs te komen om de actuele status te bespreken. De website is online: alleen maar zeer positieve reacties van bezoekers! "

Jori Veldhuizen Oprichter en eigenaar Jovel Entertainment