SaaS software laten maken

Software as a Service is helemaal hip! Het is een efficiënt verdienmodel omdat er sprake is van wederkerende inkomsten. Mensen kopen je software immers niet één keer, maar betalen bijvoorbeeld per maand.

Fluxility helpt je graag met het maken van SaaS software. Wij maken de software, maar adviseren en ondersteunen indien gewenst bij het in de markt zetten van je SaaS-oplossing. Van het SaaS idee uitwerken tot het genereren van leads.

Ik wil een SaaS oplossing

Wat is Software as a Service?

SaaS is een verdienmodel waarbij je software aanbiedt met doorlopende inkomsten. Met andere woorden: in plaats van een eenmalige vergoeding vraag je een maandelijks bedrag. Als de gebruiker de service opzegt, stopt de software ook. Voorbeelden van Software as a Service oplossingen zijn Dropbox, Slack en Mailchimp.

Als je aan de slag gaat met het laten ontwikkelen van SaaS software, is een goed plan belangrijk. De software moet immers schaalbaar, makkelijk te onderhouden en intuïtief voor de gebruiker te zijn. Zo houdt je de kosten relatief laag en is er genoeg potentie voor groeiende omzet.

Klant case: BCRG platform

Een vernieuwing van de database (platform) waarbij ook de data uit de verouderde website gemigreerd moest worden. De wensen van BCRG werden door Fluxility uitgewerkt en aangevuld met nuttige functionaliteiten. 

Jarenlange ervaring

Fluxility heeft al sinds 2005 ervaring met het maken van software. Wij specialiseren ons in Python en Django. Uiteraard werken we ook met andere programeertalen en frameworks, zoals JavaScript en Angular.

Ons gedreven team aan developers staat voor je klaar! Maar waarom kies je voor Fluxility, als het gaat om het maken van een Software as a Service oplossing?

Wij adviseren en denken met je mee. We zijn dan ook jouw samenwerkingspartner.
10+ developers staan voor je klaar
Meer dan 17 jaar ervaring
Honderden bedrijven geholpen. Van MKB'ers tot grote multinationals.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem nu contact op!

Wat is Python en Django?

Python is een krachtige programmeertaal die voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Omdat je met relatief weinig regels code scripts kan maken, wordt de code snel geladen. Bijkomend voordeel is dat de code erg "schoon" is en daardoor makkelijk begrepen wordt door de zoekmachines. Python is tegenwoordig de populairste programmeertaal en wordt veel gebruikt in machine learning en het analyseren van data.

Django is een open-source web framework dat uitermate geschikt is voor het maken van websites en applicaties. Het is geschreven in Python. De voordelen van Django zijn voornamelijk de eenvoud en de efficiëntie.  

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn.

Vervolgens gaan we sparren over jouw idee. We blijven maar doorvragen totdat we jouw business volledig begrijpen. Veel verstand hebben van jouw branche is in onze ogen essentieel en vormt ook een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Zo hebben we ons erg verdiept in de installatiesector en hebben we om die reden grote projecten uitgevoerd voor organisaties als ISSO, Nationale Milieudatabase en Bouwend Nederland. Alleen door ons goed in je branche te verdiepen, kunnen we een goede SaaS-oplossing maken.

Hierna zetten we het idee op papier, in een zogenaamd Programma van eisen. In dit document staat heel uitgebreid omschreven wat er precies gebouwd gaat worden, welke koppelingen daarbij nodig zijn en wat de verwachtingen zijn. Zo ontstaat er nooit verwarring over de verwachting van het eindproduct.

Ik wil samenwerken

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan