Software advies

Wil je maatwerk software voor je bedrijf laten maken? De eerste stap is dan goed in kaart brengen welke systemen er momenteel zijn, welke softwarekoppelingen actief zijn en welke plek de nieuwe software krijgt. Met andere woorden: het softwarelandschap moet eerst in kaart gebracht worden.

Wil je een adviesrapport laten schrijven? Neem dan nu vrijblijvend contact op voor een offerte.

Nu contact opnemen

Waarom een softwareadvies?

Fluxility helpt je graag aan een goed softwareadvies. Door eerst het landschap in kaart te brengen weet je precies wat er gemaakt moet worden. Je voorkomt daarnaast dat je aan het einde van het bouwproces nog extra code moet laten schrijven, bijvoorbeeld voor een API die iedereen vergeten is. Omdat je een compleet beeld hebt van de gewenste oplossing kun je een zeer accurate offerte opvragen, zowel bij ons als bij andere softwarebedrijven.

Een op maat gemaakt adviesrapport zorgt ervoor dat je op de lange termijn tot wel tienduizenden euro's kan besparen. Wil jij ook een adviesrapport laten maken? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

Maak een softwareadvies

CKC casus

Voor het CKC maakten we een maatwerk klantenportaal met koppelingen naar het ERP-systeem, betaalprovider, boekhoudsoftware en cursusaanbod. Lees nu hoe het softwareadviesrapport hielp om het proces in goede banen te leiden.

Klantcasus: CKC & Partners

Toen het CKC (Centrum voor Kunst en Cultuur) & Partners een nieuwe website met klantenportaal wilde laten maken is er eerst een adviesrapport gemaakt. Het rapport bracht hun huidige softwarearchitectuur in kaart. Daarna werd de nieuwe (gewenste) architectuur in kaart gebracht. Hierdoor was de gewenste situatie duidelijk en werd er in het bouwproces niets vergeten. Elke API en software van derden is in kaart gebracht, waardoor er niets vergeten is.

Wanneer het huidige softwarelandschap niet goed in kaart is gebracht, kun je voor nare verrassingen komen te staan. Misschien kom je pas in de eindfase erachter dat er nog een API gemaakt moet worden, wat duizenden euro's kan kosten! Of kom je halverwege het proces erachter dat twee softwaresystemen totaal niet met elkaar werken en dat het voor conflicten zorgt, waardoor je opnieuw kan beginnen!

Kortom: een goed adviesrapport zorgt voor een efficiënt werkproces, duidelijkheid in het proces en voorkomt nare verrassingen achteraf.

Onze werkwijze

Bij Fluxility werken we continu vanuit een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij luisteren we aandachtig naar jouw probleem of verzoek, maar durven we ook een tikkeltje eigenwijs te zijn.

‘Jij vraagt, wij voeren uit’ zit er bij ons vaak niet in. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat we het juiste probleem voor je oplossen. Door de juiste vragen te stellen komen we gezamenlijk tot de ware oorzaak van het probleem.

Nu contact opnemen

Samenwerken?

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Bekijk werkwijze

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan