Webportaal laten maken door Fluxility

Een webportaal op maat is altijd noodzakelijk. Het is essentieel dat al je bedrijfssoftware naadloos met elkaar integreert en onderling verbonden is. Je kunt bijvoorbeeld een eenvoudig webportaal hebben waar klanten hun facturen kunnen bekijken, of je kunt kiezen voor een alles-in-één oplossing waar veel handmatige taken worden geautomatiseerd.

Waarom zou je in een tijd waarin er een tekort aan personeel is, handmatig werk uitvoeren als software dit volledig geautomatiseerd kan afhandelen?

Wij hebben bijvoorbeeld voor BCRG een webportaal ontwikkeld waar fabrikanten verzoeken kunnen indienen voor kwaliteitsverklaringen van hun producten. In dit webportaal vullen ze een aanvraagformulier in en versturen de benodigde documenten.

BCRG beoordeelt vervolgens de aanvraag. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, genereert de software automatisch een officiële kwaliteitsverklaring. Als de aanvraag wordt afgewezen, kan BCRG met één druk op de knop een melding naar de aanvrager sturen.

Het automatiseren van deze processen binnen het webportaal heeft BCRG aanzienlijk geholpen en veel handmatig werk bespaard. Wil je meer informatie hierover ontvangen?

Neem contact op!

Waarom kiezen voor een op maat gemaakt webportaal?

Bij Fluxility realiseren we ons dat elk bedrijf zijn eigen specifieke behoeften en doelen heeft. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van webportalen die exclusief voor jou worden gemaakt.

Wanneer we spreken over "maatwerk," bedoelen we ook echt maatwerk. Jouw webportaal is verre van een 'one-size-fits-all' oplossing. Het is als een digitaal maatkostuum, perfect afgestemd op jouw bedrijf.

We beginnen met het begrijpen van jouw bedrijfsprocessen en doelen. Daarna werken we samen aan het aanpassen van het webportaal naar jouw wensen. Of het nu gaat om klantinteractie, dataverwerking, e-commerce, samenwerkingstools of klantenbinding, wij maken het mogelijk.

Ik wil een afspraak maken

Efficiëntie en gebruiksgemak

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, en daarom leggen we de nadruk op efficiëntie. Onze webportalen zijn ontworpen om soepel te werken. Ze zijn bedoeld om klanten en medewerkers snel informatie en diensten te laten vinden.

Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van jouw bedrijf, maar verbetert ook de algehele gebruikerservaring. Tevreden klanten en medewerkers zijn immers de sleutel tot jouw succes.

Laat een webportaal ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw bedrijfsdoelen. Het portaal biedt een veilige online omgeving waarin je 24/7 diensten kunt aanbieden. Het webportaal is beveiligd en jij hebt volledige controle over wie toegang heeft tot informatie en functies.

Neem nu contact op!

Wat is een webportaal?

Een webportaal is een website of online platform dat toegang biedt tot gevarieerde informatie, diensten en functionaliteiten vanuit één centrale locatie. Het doel van een webportaal is om gebruikers gemakkelijk toegang te geven tot specifieke bronnen, informatie of tools die relevant zijn voor hun behoeften.

Webportalen worden vaak gebruikt in zakelijke, educatieve en overheidsomgevingen en kunnen zowel intern (voor medewerkers) als extern (voor klanten, partners, of het brede publiek) zijn.

Webportalen kunnen in verschillende contexten worden gebruikt, zoals intranetportalen voor bedrijven om interne communicatie en samenwerking te vergemakkelijken, klantenportalen om klanten toegang te geven tot hun gegevens of diensten, en educatieve portals om studenten en docenten toegang te geven tot lesmateriaal en communicatiehulpmiddelen.

Het uiteindelijke doel van een webportaal is om informatie en functionaliteiten efficiënt en gebruiksvriendelijk aan te bieden aan de gebruikers.

Ik wil een afspraak maken

Samenwerking 

We beginnen onze samenwerkingen altijd met een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, zodat we weten met wie we te maken hebben en of we een match zijn. Vervolgens kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. De gemaakte afspraken zetten we op papier, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag! 

Software engineer Fluxility

Software ontwikkeling nodig? Stop met zoeken!

Internetbureau Fluxility zorgt voor software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de ervaringen van je voorgangers.

Wil je meer weten over hoe wij software ontwikkeling aanpakken? Kom gerust langs, dan vertellen we je alles erover onder het genot van een kop koffie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan